Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (11/85) > >>

Goran:
Sigurno da je dobra reklama ali to treba napraviti! Podize nivo pozitivnih osjecaja koje potencijalna musterija ima prema brendu. Ako znas da mozes kupiti odlican dvogled i uzivati i ako ili kad se nesto desi da ces dobiti popravku ili potpuno novi bez nekog velikog problema, svadja i rasprava tvoj novac ili investment je siguran.

perop:

--- Citat: Goran - 25. 10. 2016. 12:19:53 ---Prijatelju vidi se da si pravnik i Dubrovcanin! Vortex radi kako treba a garancija je garancija bez obzira kako to izgledalo tesko prihvatiti.

--- Kraj citata ---
                                                                                   teaa
Gorane  d1  Povjerenje je jako bitno ali po pitanju naknade štete uvijek se sjetim onog Vica s Mujom i Hasom koji je igrao poker u Engleskoj.                                            zagi

Haso otišao u Englesku da zaradi malo para, te se uskoro stvarno vrati s puno para. Pita ga Mujo kako je zaradio tolike pare.
- Pa kartao sam poker, kaže Haso.
- Ali ti slabo kartaš poker!
- Ma u prvoj partiji, kad sam tražio da vidim karte od onoga što je rekao da ima poker, on mi je odgovorio da se kod njih u Engleskoj igra na savjest i poštenje, oni su gentelmani, vjeruju na riječ i ne pokazuju karte.
 E, od onda je mene krenula karta reče Haso i!!!  hao hao

Goran:
Balkan je gazen stoljecima i jos nije kraj i jos se desava samo na neki finiji nacin pa se ne treba iznenaditi ako su ljudi nepovjerljivi na novine i napredak. Puno su puta bili prevareni i svasta im obecano da bi na kraju bili prevareni i izigrani. Generacijama stvoji se nepovjerenje i puse na hladno- i to je sasvim razumljivo. Vic mi je poznat jer mi Mostarci moramo znati makar 1000 viceva da mozemo popit pivu na Rondou.  Imam i ja prijatelja Hasana ( Hasu)  iz Sarajeva koji je kao izbjeglica dosao ovamo i jedva izvukao glavu iz sarajevskog obruca. Covjek obrazovan ali nije mogao raditi u svojoj struci jer ne priznaju i ne zna jezika.  Uhvatio se posla da prehrani svoje i radio na povjerenje i najvise su ga puta prevarili "domaci" no on je nastavio i vrijedno radio na povjerenje i svoj obraz i danas puno drugih radi za njega ali on njih ne tretira kao sto su njega nekad. Povjerenje je divna ali cudna i rijetka stvar. Vic baca negativnu konotaciju na Vortex ali neka samo ce se dokazati samo treba malo vremena. Meni je Vortex drag i tu nema tajne da li je Sauer, Mossberg, Ruger, Steyr, CZ ili Blaser po rangu mene bas briga jer ja pogadjam i lovim bez brige. za moje potrebe nemam zamjerke. da moze kvalitetnije- sigurno da moze. Ko to ima bolju garanciju? na djelu a ne samo na rijecima.

MladenP:
+1 od mene!!

perop:

--- Citat: Goran - 26. 10. 2016. 12:05:19 ---Balkan je gazen stoljecima i jos nije kraj i jos se desava samo na neki finiji nacin pa se ne treba iznenaditi ako su ljudi nepovjerljivi na novine i napredak. Puno su puta bili prevareni i svasta im obecano da bi na kraju bili prevareni i izigrani. Generacijama stvoji se nepovjerenje i puse na hladno- i to je sasvim razumljivo. Vic mi je poznat jer mi Mostarci moramo znati makar 1000 viceva da mozemo popit pivu na Rondou.  Imam i ja prijatelja Hasana ( Hasu)  iz Sarajeva koji je kao izbjeglica dosao ovamo i jedva izvukao glavu iz sarajevskog obruca. Covjek obrazovan ali nije mogao raditi u svojoj struci jer ne priznaju i ne zna jezika.  Uhvatio se posla da prehrani svoje i radio na povjerenje i najvise su ga puta prevarili "domaci" no on je nastavio i vrijedno radio na povjerenje i svoj obraz i danas puno drugih radi za njega ali on njih ne tretira kao sto su njega nekad. Povjerenje je divna ali cudna i rijetka stvar. Vic baca negativnu konotaciju na Vortex ali neka samo ce se dokazati samo treba malo vremena. Meni je Vortex drag i tu nema tajne da li je Sauer, Mossberg, Ruger, Steyr, CZ ili Blaser po rangu mene bas briga jer ja pogadjam i lovim bez brige. za moje potrebe nemam zamjerke. da moze kvalitetnije- sigurno da moze. Ko to ima bolju garanciju? na djelu a ne samo na rijecima.

--- Kraj citata ---
teaa
Gorane ovaj vic nisam pisao da umanjim vrijednost Vortexove garancije. Obzirom da je Vortex tvrtka čija se proizvodnja zadnjih godina jako povećala oni najbolje znaju što i kakvu garanciju mogu pružiti svojim kupcima.
Za ovakvu garanciju kapa dolje! d1 Vjerojatno ih je ovakav način poslovanja prema svojim klijentima i doveo u sam svjetski  vrh. Nisam znao da ovako širok opseg garancije uopće postoji. Pravno gledano nesreća i viša sila ne spadaju pod garanciju nego osiguranje ali tvrtka proizvođač može dati garanciju u većem obimu i za to ga nitko ne priječi.
Npr. ja sam svoj Victory Varipoint poslao u Zagreb da mi ga popravi Etran a ne u Njemačku. Čovjek je ovaj popravak profesionalno i kvalitetno odradio, Nisam mogao čekati mjesecima da ga poprave u Zeissu i pošalju iz Njemačke. Ovako je sve bilo gotovo u 10-ak dana.
Ni Zeiss više nije kakav je nekada bio.  paci

zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju