Optike i nosači > Optike

Vortex Optics

<< < (12/85) > >>

Goran:
Sto se tice osiguranja potpuno si u pravu jer pozar je pitanje osiguranja ali dobra volja je bila da se pomogne covjeku u nevolji. Donijecu par optika i dvogled pa sam procjeni kad se vidimo u Dubrovniku. Meni nema boljih dvogleda od Leica i Optolith medjutim servis i garancija nisu bas lagani niti jeftini mada ja sam sebi mogu skoro sve sam popravit. Mogu ti reci da je Vortex Razor HD meni bolji of moje Leica Geovid koaj je stari model. Nije bolji od novog Geovida ali od moga je kvalitetniji. Najbolji LRF =opet Leica, nisan je druga prica- probao dva oba crkla i uginula. Vortex dvogled ti pas zagrize i oni ti ga zamjene...Vortex sad sjedi na 140 M prodaje na godinu a deklasirao je Leopolda do koljena i uzeo mu 38 % trzista za samo 3 godine. Vrijeme ce pokazati sta buducnost donosi a najbolje pokaze ako je sam stvaras. Cuo sam puno puta da Etran radi posten posao i to je dobro znati. 

perop:
                                                               teaa
Gorane opet ponavljam za ovakvu garanciju: "VORTEX KAPA DOLJE"!

Teoretski gledano moglo bi se pojaviti na tisuće odštetnih zahtjeva za naknadom uništene optičke imovine iz požarom, poplavom ili tsunamijem ugroženih područja. Ovakva garancija predstavlja veliki rizik za proizvođača ali kupac zna da može mirno spavati i to povjerenje je uz kvalitet Vortexovih proizvoda vjerojatno jedan od razloga koji je ovu tvrtku doveo u sam optički svjetski vrh.

zagi

MladenP:
Ako želimo znati nešto više o Vortex optici ovaj članak puno govori. Vortex optika je trenutno dominantna na USA takmičenjima. To ipak nešto govori.

http://precisionrifleblog.com/2015/10/18/best-tactical-scopes-and-reticles/

Goran:
https://huntingfit.com/2015/11/07/vortex-optics-4-reasons-why-i-use-vortex/

VEThunter:
Malo je off topic pošto je tema Vortex, ali u kontekstu ovih rekalmacija i podrške proizvođača - imam vrlo nedavno izvrsno iskustvo s Meoptom i mislim da ne bi bilo fer da to ne spomenem.

Uslijed niza neobičnih i nesretnih događaja s mojom Meoptom R1 1,5-6x42 RD, obratio sam e-mailom Meopti sa cijelom pričom. Niti sat vremena od poslanog e-maila - telefonski poziv iz Češke! Long story short - dogovorili smo se da će mi zamjeniti optiku, ali (ovo tek oduševljava!) pošto počinje lovna sezona, a slanje u češku, provjera optike i slanje nove bi trajalo neko vrijeme, uputili su me na distributera gdje sam kupio Meoptu i da tamo zamjenim optiku ili uzmem skuplju uz nadoplatu, a oni će distributeru (hvala anubisu na asistenciji i montaži  zagi) nadoknaditi optiku koju ja budem uzeo. Na kraju, uz nadoplatu, uzeo Meopta R2 2-10x50 RD

Takva podrška kupcu se ne viđa često  just. Kapa do poda  d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju