Optike i nosači > Optike
Vortex viper
Swift:
Hmm, da
A ove...
Burris 4-16x44 PA signature
SWFA SS
Weaver 3-15x42 super slam
Goran:
Weaver odlican a i Burris! Vidis da se ima sta birati samo pogledaj. Nemoj Simmonds a moze i Sightron i Swift.
dreger:
Dal neko ima nekih iskustava sa ovakvom Vorteks optikom,USA brend a radi se naravno u Kini,kazu da je u ovom cenovnom rangu oko 230 evra ponajbolja.
Snajper Vortex Crossfire II 3-9x50Illuminated
Šifra artikla: 5389
Cena : 27.400,00 RSD
NOVO
Količina:
Vortex CrossFire II, aluminijumska konstrukcija za snagu i čvrstinu, jaka konstrukcija koja izdržava sve udarce i trzaje, vodootporan, cevi punjene suvim azotom.
U samom krstu se nalazi tačka koja svetli u crvenoj boji i ima 10 podeoka za štelovanje jačine u zavisnosti od vremenskih uslova.
Potpuno višeslojna optika povećava svetlosnu propustljivost.
Uvećanje: 3x9
Prečnik objektiva: 50mm.
60 MOA max. uticaj vetra i visinska regulacija
Udaljenost oka od sočiva: 9,65 cm.
Dužina: 32,2 cm
Težina: 522 gr.
Proizvodjač: Vortex, USA
ivo samoborec:
Dreger pa sve ti tu pise a pise i da ga Kina radi..e sada kolika je cijena tolika je i kvaliteta po mojem.Mislis li to cudo staviti na karabin ili na kakav mali kalibar....???Zapamti da skrti placa dva puta naravno....bez uvrede jer sam se sam u to uvjerio.
Neno:
--- Citat: ivo samoborec - 19. 07. 2015. 20:07:00 --- Dreger pa sve ti tu pise a pise i da ga Kina radi..e sada kolika je cijena tolika je i kvaliteta po mojem.Mislis li to cudo staviti na karabin ili na kakav mali kalibar....???Zapamti da skrti placa dva puta naravno....bez uvrede jer sam se sam u to uvjerio.
--- Kraj citata ---
Istina d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju