Optike i nosači > Optike

YUKON optike

<< < (7/16) > >>

kuki100:

--- Citat: anubis - 27. 02. 2015. 16:41:15 ---
--- Citat: kuki100 - 27. 02. 2015. 16:05:45 ---
--- Citat: Goran - 26. 02. 2015. 23:34:25 ---Optika standardno dodje sa baterijom!???
Mozda pogledaj i 1.5-6x42 koji je nekima svestran i klasican za EU tip lova.

--- Kraj citata ---

oni su NAVODNO izvadili baterije...a sad zašto nemam blage veze...

--- Kraj citata ---
Ma nisu ih izvadili već baterija dolazi u kutiji uz optiku. Vjerojatno ih nisu stavili u uređaje jer se često dogodi da se kod čestog paljenja(radi demonstracije kupcu) i gašenja zaboravi isključiti pa radi dok baterija ne izdahne. Ja to iz iskustva...

--- Kraj citata ---

ima i u tome nešto...

anubis:
E da i paralaksa je na 100...

Goran:
Yukon Craft optike sve imaju ili bolje receno nemaju paralax na 100 m i tako su namjestene a isto tako su napravljeni i novi Yujkon Jaeger nisani. Prema tome taj tip  sto tamo radi vam je pogresne stvari rekao i samo pravi firmi i brandu stetu umjesot da pita ili procita ili na kraju svega pogleda sam svojim ocima ako zna sta gleda.

kuki100:
sutra se ide po craft 3-12x56... pa javim dojmove nakon upucavanja... :) :) :)

Goran:
Isprobao nekoliko novih Yukon Jaeger optika u 3-9x40, 1.5-6x42 i 3-12x56. Ovaj zadnji ima nekoliko opciajs koncanica i svarno je najbolji proizvod sto su ikad napravili. Mislim da je odlican budget nisan za vase prilike u klasicnoj verziji  3-12x56 sa iluminiranom tockom i poznatom koncanicom. jedino sam primjetio da je baterija veca nego inace pa je vjerovatno skuplja i teze je naci ali zato duze traje.  Staklo u rangu Meopte i jako lijepo uradjeno sa nekoliko kvalitetnih noviteta. Slika je ravna i cista a kontrast dobar i ostar, nema distorzija na ivici stakla i sve radi jako lijepo i propisno. Za nekog ko zeli solidnu optiku za ceku i generalni lov a ne zeli potrositi previse ovo je jedna od solucija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju