Optike i nosači > Optike
YUKON optike
ges:
--- Citat: Goran - 14. 08. 2017. 19:53:24 ---bas me zanima kako je taj puskar skuzio i primjetio da je gas izisao iz optike. i naravno kuda je dusik izisao jer je prilicno nevidljiv.
--- Kraj citata ---
Ne bih znao i mogao odgovorit na ovo pitanje. Moje iznošenje iskustava koja nisu moja vjerovatno nije u redu...
Gorane,još od vašig starih postova o kraft seriji zainteresirao sam se za yukon. Sad kad krafta više nema na tržištu odlicio sam se za jaeger 3-12 x56. Od kupnje su me dijelili doslovno sati...zvao sam puškara kojeg poznajem osobno da ga pitam nešto vezano za montažu(mogu reči najpoznatiji i najhvaljeniji u mom kraju),skrenuli na temu optike i tad mi je rekao ovo što sam prije naveo za yukon. Uglavnom odgovorio me od yukona i nagovorio na deltu...opet kazem,vrijeme ce pokazati da li sam dobro odlucio....
ges:
Je li moguče da cak i yukon ima serije za istocno trziste? Ili se mozda pojavljuju krivotvorine?
crosfirebalkan:
Odluka je pala, naručen Yukon Jeager 3-12x56, sa končanicom x02i, kao iz yukonove reklame za Jeager, plus nosači Yukon mount SW 30., valjda će biti dobro za moje potrebe....
Baikal 27:
jel netko ima iskustava sa Yukon jaeger 1.5-6x42 IL ?
grom:
Ima ga kolega na 30-06 xpr-u. Nije nesto puno pucao ali je ok za sada. Meni se optika jako svidjela, djeluje kvalitetno i slika je odlicna. Jedina po meni mana, ako to uopce i je kod Yukona je da za dnevni lov osvijetljenje treba biti na max jer tockica nije velika. To je sto se tice lova npr. svinja u pokretu. Ostalo odlicno,mozda i najvise za novac.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju