Optike i nosači > Optike

YUKON PHOTON

<< < (4/6) > >>

Macak:
Meni se izlizao poklopac za bateriju na Zeiss optiki, optika stara 9 godina. Kolegi u RH on svoju izgubio, njegova stara ca. 20 godina. Obratio se Zeissu, naveo modele optika i brojeve, dobio poklopce bezplatno. I svi zadovoljni...

lovnik:
Ne razumijem da netko može očekivati savršenstvo u svakom pogledu za noćnu optiku vrijednu oko 5000-6000 kn. Šta bi trebao dobiti kupac za optiku od 60.000 kn ili više. Kakve garancije,servis i ostalo? Trebali bi mu helikopterom ili dronom dostaviti optiku na čeku u slučaju kvara. Platiti lov na sjevernom polu ili Australiji ... u slučaju da je lovac bio na čeki radi odstrela zlatnog medvjeda,jelena ili ...
Ja sam prije nekoliko dana zvao trgovca u Varaždin radi Jahnke i pitam ga dali se može optika vidjeti po noći u prirodi. Kaže lik meni da kaj ja ne vjerujem njemačkoj tehnologiji. Sa crno bijelom tubom košta preko 50.000 kn i ne možeš provjeriti kako se vidi po mrkloj noći.

MAD MAX:
Ahahahaha!
Gosp.Lovnik totalno profulao temu i  pri tome još i kontradiktoran.
Prvo je kolegi za istu "jeftinu" optiku sređivao popust ,a nakon toga podcjenjuje.Nije stvar u cifri vec u neprofesionalnisti i bezobrazluku.
Kad nešto kupimo trebalo bi biti ispravno bar u garantnom roku.Jasno da se može dogoditi kvar ali da se otkloni u nekom normalnom roku.Ili da se nađe nekakav kompromis.
No dobro,nije čovjek kriv što nije razumio.

MAD MAX:
... po svemu sudeći "Lovnik"ima viška vremena pa gnjavi okolo.Trgovac ga je procjenio pa otkantao.
Rekao bih da "Lovnik" ulovi samo kad obavlja malu nuždu. hao

ivo samoborec:
Bravo Max...potpisujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju