Optike i nosači > Optike

YUKON PHOTON

<< < (3/6) > >>

Macak:

--- Citat: ivo samoborec - 16. 11. 2017. 22:59:04 ---Ja volim kritizirat no sa puskarnom jos nisam imao problema jer kvarova u robi nije bilo.Do sada sam kupio barem 6 yukona i svi rade.Moj je do sada ispalio brat bratu vise od 100 metaka 9,3 i kakvih 100 u 3006....necu ga hvalit ali sve 5....neznam kako bih ja reagirao da mi optiku ne zamjeni novom...ima nacina koji je kaznjiv ali on vise nebi prodavao niti bi postojao taj ducan...toliko od mene!!

--- Kraj citata ---

Ma Ivo, mi smo ovde drugi svijet, za nas je to normalno sa zamjenom, drugo je RH. Takvih prica sam dosta cuo u RH, trgovac puno obeca a kad bude kvar, onda problemi.

ivo samoborec:
Macak...papir sve drzi..znaci od dana kupnje racun i stambilja...to je zakon a drugo onda ako on sere da se izrazim tako pa recimo dobije kakvu napravu u ducan i nema ga vise!

johnny1966:
Ivek  sor
To se tak radi u Njemačkoj a ne u uređenoj državi kao što je naša!

Goran:
Njemackom kupcu u snjegovi novci jedanko vazni kao i onom u Hrvatskoj. To daje Pulsaru ili Yukonu lose ime a oni to i ne znaju. Trebalo bi im direktno uputiti email pa ces vidjeti trke i poziva.

Neno:
Zastupstva se daju uz provjeru ali ne baš čvrstu.

Meni je firma zastupnik za minox tražila račun gdje je dalekozor kupljen, kada, s kojom opremom... sračmać ...

Poslao mail na Minox I za pet dana dobio znak koji je otpao bez kune naknade i još krpicu za brisanje  d4

Uz ovakav odnos prema kupcu ne čudi me šta rastu zadnjih godina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju