Optike i nosači > Optike

YUKON PHOTON

<< < (2/6) > >>

Laufer 223:
Što se  Photona tiče ima kineski i  belarus. Kad ga okreneta na leđima ima jedna mala crna jedva vidljiva naljepnica na kojoj jako sitnim slovima piše: Made in China ili Made in Belarus. Ako imate sreće pa ste dobili China šanse su vam 5o:5o da ga upucate i da drži šus. Belarusi su se pokazali dobro. Jedna poznata trgovačka kuća uvezla je veću količinu kineskih kupljenih vjerovatno po bagatelnoj cijeni. Nakon puno reklamacija i neugodnih situacija kontigent je prodan drugoj trgovačkoj kući. Obje kuće su  i kineske i belaruske prodavale po cijeni belaruskih.

grga33:

--- Citat: Goran - 15. 11. 2017. 06:15:26 ---Garancija je 3 godine. Prodavac bi to trebao zamnjeniti jer ce covjek izgubiti najboji dio sezone zbog kvara kojem opn nije kriv.  Trebalo bi ih pitati ili mi dajte novce nazad ili dajte novu optiku odmah.

--- Kraj citata ---
tako je Gorane ja bih trazio novu optiku ili novce, ako ne bi kojim slucajem suradjivali prijavio bih ih svim inspektoratima  u Hrvtskoj, nisu nama novci pali s neba da bi se netko tako olako odnosio prema njima  zagi

ivo samoborec:
Ja volim kritizirat no sa puskarnom jos nisam imao problema jer kvarova u robi nije bilo.Do sada sam kupio barem 6 yukona i svi rade.Moj je do sada ispalio brat bratu vise od 100 metaka 9,3 i kakvih 100 u 3006....necu ga hvalit ali sve 5....neznam kako bih ja reagirao da mi optiku ne zamjeni novom...ima nacina koji je kaznjiv ali on vise nebi prodavao niti bi postojao taj ducan...toliko od mene!!

M.M.:
Identicni slucaj mi ima kolega s Pulsar dnevno nočnim ciljnikom di je rok zadržavanja na servisu 45 dana rekao gospdoin Branimir Končevski. A prilikom kupnje je rekao da u slučaju kvara dobiva zmajenski uređaj. Nesretnim slčajem je došlo do kvara i zamjenski uređaj nije ni ponuđen, a trazio je. Prošlo je od datuma zaprimanja uređaja skoro tri mjeseca i optike nema. Gospodin Brnaimir svaki put ima drugu priču i LAŽE iz dana u dan, priča nebuloze koje ne drže vodu.

OPREZNO S GOSPODINOM BRANIMIROM KONČEVSKIM AKO NEZELITE BITI PREVARENI I IZIGRANI.  zagi

antispin:

--- Citat: ivo samoborec - 16. 11. 2017. 22:59:04 ---Ja volim kritizirat no sa puskarnom jos nisam imao problema jer kvarova u robi nije bilo.Do sada sam kupio barem 6 yukona i svi rade.Moj je do sada ispalio brat bratu vise od 100 metaka 9,3 i kakvih 100 u 3006....necu ga hvalit ali sve 5....neznam kako bih ja reagirao da mi optiku ne zamjeni novom...ima nacina koji je kaznjiv ali on vise nebi prodavao niti bi postojao taj ducan...toliko od mene!!

--- Kraj citata ---
U pravu si Ivo,ali moraš znati da ti živiš u Njemačkoj gdje su drugačiji zakoni.Kod nas je ipak drugačije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju