Optike i nosači > Optike

ZRAK optike svih vrsta

<< < (41/43) > >>

vuk sa motajice:

--- Citat: krilaš - 03. 03. 2011. 16:44:44 ---6x42 dobra  do 100m. Inace za tu cenu ne mozes naci nosta a da se ne raszrese koncanica imaju ih dosta i ma 300win.mag. I nije se rastresla. E sad koliko para tolko i muzike.
Goran Krilas

--- Kraj citata ---
Druze Krilas vjeruj mi da sam sa uvecanjem 6x pucao i imao dosta odstrela i do 250 metara a ovo do 150 metara kao od sale,tako da cu je kupiti najverovatnije jer nemam love za Swara,Zeissa i itd a i kinezi su mi se zgadili tako da jedini pravilan izbor bi bio Zrak.

krilaš:
Vuce to su muke imao sam bas sa zrakom 6x42 par ostrela da 200m+- 20 i znsm sta je to. Ali ako si tako resio i ako je situacija takva to ti je naj bezbolnije resenje.
Goran Krilas

Nosler:

--- Citat: vuk sa motajice - 03. 03. 2011. 16:55:32 ---
--- Citat: krilaš - 03. 03. 2011. 16:44:44 ---6x42 dobra  do 100m. Inace za tu cenu ne mozes naci nosta a da se ne raszrese koncanica imaju ih dosta i ma 300win.mag. I nije se rastresla. E sad koliko para tolko i muzike.
Goran Krilas

--- Kraj citata ---
Druze Krilas vjeruj mi da sam sa uvecanjem 6x pucao i imao dosta odstrela i do 250 metara a ovo do 150 metara kao od sale,tako da cu je kupiti najverovatnije jer nemam love za Swara,Zeissa i itd a i kinezi su mi se zgadili tako da jedini pravilan izbor bi bio Zrak.

--- Kraj citata ---
Meopta?!
A vjerujem da ce i Zrak da posluzi! d4

vuk sa motajice:
Nosler znam za Meoptu da je dobra i sve to ali je duplo skuplja a nemam bas sredstava  sada za toliko  ččč

vuk sa motajice:
Ajmo neka poznavaoci Zrak optika kazu koji je tubus ove optike 6x42 uvecanja,ja sam nasao na njihovom sajtu  http://www.zrak.ba/  tubus je 26 mm sto je malo nestandardno jer vecinom se prstenovi montaza rade od 25,4 mm i 30 mm a oni stavili tubus od 26 mm bas cudno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju