Optike i nosači > Optike
ZRAK optike svih vrsta
fazan:
Zabranjeno ne pucati na:
1) Padobrance u zraku
2) Zeca na logi
3) Patku na vodi
Max011:
Prateći problematiku obaveštavam cenjeni kolegijum da je Zrak Sarajevo ostao Zrak dok je teslićka fabrika dobila naziv Precizna mehanika Teslić skraćeno PEMA Teslić. Pa se naznačeni terminu mogu koristiti u daljoj konverzaciji i korešpodenciji ;D ;)
Tihomir:
--- Citat: SEJFO - 20. 11. 2008. 20:22:23 --- Pozdrav!!!
Ti se Tihomire ljutiš bez veze!! Kao prvo,ako si pročitao sve postove o ovoj optici trebalo bi ti sve biti jsno. Kao drugo vojna optika jest namjenjena i za gađanje padaoranaca 100% samo ja ne znam na koji način se gađaju.
Kao treće trebaš da znaš da sa tom optikom i ne možeš niti je humano gađati divljač na daljinama većim od 100 metara- a ti je već imaš upucanu koliko vidim na karabinu i tu se priča po meni završava.
ja te nisam ni mislio zezati ako to misliš pa sam "namjerno" kolege i odveo na "totalni off topic" da se tamo zezamo a ti krenuo za nama, tako da ti onaj zadnji post nije korektan !!!!
--- Kraj citata ---
Vidim da možeš napisati i ozbiljan post.
Zbog onoga se ispričavam,hvala što si obrisao d1
SEJFO:
Pozdrav!! d4
maxe de očiju ti vidi negdje u literaturi gdje se objašnjava način gađanja sa ovom Zrakovom optikom imam je i ja pa čekam priliku da kupim malokaliberku!!!! Ono kad upucaš pa klikovi lijevo desno gore dole itd. z10
Huntercro:
jebate šta mudrujete pa nema lakše optike za rukovanje i upucavanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju