Optike i nosači > Optike

ZRAK optike svih vrsta

<< < (17/43) > >>

miroslav_dabic:
Zrak ako mislis M76 je dosta cvrsta optika,ja je i sam koristim,neznam nikoga da je koristi na 300 wm. ali nevjerujem da nebi izdrzala,mada ta optika i nije bas za lov...

Peko-BiH:
HVALA !
Pošto sam novi lovac i tek imam namjeru kupit pušku ima li tko kakvih primjedbi za češku zbrojevku 300 win i koju bi mi optiku predložili?

miroslav_dabic:
radi se o oruzju srednje klase,ali dosta boljem od zastave,sigurno ces biti zaduvoljan.nego jesi ti zagrizao bas za taj 300wm ako vec volis jake kalibre razmisli o 9.3x62 za lov bilo gdje u bosni bices sigurno zadovoljniji nego sa 300...

canis:
Po balističkim svojstvima .300WM nešto malo više odstupa od .30-06Spr. ,a .30-06 ima puuuuuno veći izbor zrna, za sve vrste divljači naše regije. Ono što .300WM  obavi na vepru,isto i bolje će obaviti .30-06Spr.,naravno ovisno o odabiru zrna i pogotku. Te obe stavke su ljudski faktor.
Nisam imao iskustva sa .300WM,ali sa .30-06Spr. nije bilo praštanja,sve obavlja preuredno,od lisice do DS,najviše poradi izbora zrna. Što nemože biti slučaj sa ovim drugim.
Za svoje prvo oružje nebih nikada kupio karabin sa isključivo ovim kalibrom!Ali to je moje mišljenje.

Huntercro:
uzmi original zrakovu 6x42 lovačku optiku  i karabin u cal. 30-06 . nećeš se sa 300 wm ništa više radovat nego sa 30-06 ali ćeš se zato radovat kad budeš municiju kupovao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju