Lovna kinologija > Pomagala
Biperi
STARI AVDZIJA:
e živio,već vidim tog ribolovca na obali kako dremucka ;)
a koja će šega bit kad moji kerovi ponesu"bronzice"pa kad lovci ćuju i pomislit će da im se "prikazalo"odkud ovce tako "gargaju"šumom brzo.Kakvih će tu bisera bit. hao
kerber:
Društvo bipere niko ni ne koristi za goniče samo za ptičare i za to su super ali i zvonce je za ptičara odlično i dozvoljeno je na utakmicama koristi ga i Hari Herak ko nemože pratiti psa sa zvoncem znači da ne lovi već sauf frei baš ga briga što se dešava oko njega .......jebiga
bena:
nego da pitam jeli se biper cuje samo kad pas markira ili cjelo vrijeme=?
karabat:
sve zavisi od bipera i modela recimo ja na svom mogu da reguliram zvuk(bip,prepelica,jastreb........) , , vrijeme bipa 4,8,16,24 sekunde jačina zvuka, sve zavisi od terena na kojem lovim i kakvog psa imam ako je pas dalek onda koristim 1bip svakih 24 sekunde dok trče a kad je u marci stavim bip svake 4 sekunde, ako mi pas dolazi da se javi onda koristim samo kad je na fermi, biper je dobra stvar ali ta tehnologija u prirodi je potpuno zavladala, ja sam ga nabavija iz znatiželje, ali treba dat divljači šansu prije nije bilo metaka bipera gps ali je bilo divljači a danas obrnuto svega ima ali divljači sve manje.......
bena:
a i ta ti je na mistu,je.es lov ako sve pobijes... d2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju