Lovna kinologija > Pomagala
Garmin Astro?
ante kula:
di se to moze nabaviti? koliko pasa se moze pratit odjednom?
medo:
Te stvari kostaju i jako su korisne za one koji imaju gonice.Onaj koji nije lovio s gonicima koji znaju zaglaviti u vrletima Velebita,Dinare itd. ne zna koliko je potrebno vremena da ti se pas vrati ili da saznas sto je s njim. Najgore je kad ga cekas i trzis danima,a vuk ga je sredio jos prvi dan. To je dobra strana za pracenje pasa.
Ima i ona losa ,a to je da se ode tocno tamo gdje pas drzi na mjestu medjutim to nije uopce tako jednostavno kako izgleda na prvi momenat jer pas cesto puta drzi negdj u daljini ,u gustisu i dok dodjes oni vec promijene poziciju.
PinzHunter:
Medo u potpunosti se slazem sa tobom jer isto znam kako je cekati psa kad "prebaci" sa one strane planine.
Jedino sto me smeta kod ovih spravica je velicina odasiljaca tojest prijemnika koji se nalazi na psu.mislim da predstavlja jedan izvor opasnosti da pas u nekom siblju ili granama zapne i udavi se. mozda kad ja budem ovako nesto kupovao izmisle manji prijemnik ;)
medo:
--- Citat: PinzHunter - 14. 10. 2008. 10:06:49 ---Medo u potpunosti se slazem sa tobom jer isto znam kako je cekati psa kad "prebaci" sa one strane planine.
Jedino sto me smeta kod ovih spravica je velicina odasiljaca tojest prijemnika koji se nalazi na psu.mislim da predstavlja jedan izvor opasnosti da pas u nekom siblju ili granama zapne i udavi se. mozda kad ja budem ovako nesto kupovao izmisle manji prijemnik ;)
--- Kraj citata ---
Tocno i zato je to dvosjekli mac. Tesko je reci sto je najbolje jer najvise volim kad mi pas nema ogrlicu jer sam vise puta vidio kako zaglave u siblju.
Neno:
Uređaj čini mi se po dometu nije ni namjenjen goničima a i ovako je pitanje vremena kada če nam psi morati nositi floroscentne prsluke ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju