Lovna kinologija > Pomagala
Garmin Astro?
medo:
Ima uredjaja koji pomocu GPSa prate sve,a ne samo pse u velikom radijusu madjutim do toga se ne dolazi lako i skupo je.
Ovo za pticare je ok ali i biper je sasvim dovoljan,bar meni.
Floroscentne prsluke za gonice je bih koristio uvoijek,za pticare bas i ne
ante kula:
jednom sam bio u lovu s covijekom koji to ima,i to je prava stvar..za vracanje pasa super..uvijek znas di je..i ne moras se poslin 2-3 dana vozat po terenu i trazit pase,a pogotovu one koji se losije vracaju..
Nikola:
--- Citat: ante kula - 14. 10. 2008. 21:56:51 ---jednom sam bio u lovu s covijekom koji to ima,i to je prava stvar..za vracanje pasa super..uvijek znas di je..i ne moras se poslin 2-3 dana vozat po terenu i trazit pase,a pogotovu one koji se losije vracaju..
--- Kraj citata ---
oprosti.. ali pas se MORA vraćati... a takva tehnička pomagala samo kvare psa...
šta bi se on vraćao kad ću ga ja loviti po lovištu s GPS-om...
ante kula:
a sta bi ti napravio s pasom koji je na starom tragu odlican,goni dobro i dobro laje u mistu,a slabije je orjentacije? na takve se pase stavlja tragac,i onda si miran.. samo neka on radi svoj posa a ja cu moj i to je to..a ako i nema orjentaciju za to je tragac stvoren..
PinzHunter:
ja astro g zamisljam sebi kao nesto protiv kradje pasa jer to je kod nas u BiH postao nacionalni sport. cak su lopovi naoružani i priznaju da bi pucali ako ih neko uhvati. Znam isto da bi to lopovi skinuli psu sa vrata ali bi se mozda uspjelo nesto napraviti dok je trag "vruc".velim samo pokusaj. mozda na trzistu postoji nesto bolje i djelotvornije. savjest je mirnija kad znas gdje su psi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju