Lovna kinologija > Pomagala

KORIST REFLEKTIRAJUčEG PRSLUKA ZA PSE

<< < (3/7) > >>

Huntercro:
Kad ti netko odstrijeli psa u prvi tren misliš da ćeš ga ubit i onda se polako smiriš jer drugog izlaza nemaš, osim da napraviš kakvo veliko sran.e. Već sam o tome pisao ali uvijek prije lova treba upozoriti lovce na ponašanje koliko god to bilo smješno. I onda ipak malo o tome razmišljaju ali uvijek ima idiota gladnih za šusom i trofejom. 

Štef:
 Za nesreću u lovu je najlakše ali to je rezultat samo pucanja na pamet
i glad za mesom... Nikad nisam uputio hitac a da nisam bio siguran na
što i kako pucam. Naravno da se i u takvim slučajevima može dogoditi
nezgoda ali se u svakom slučaju svodi na minimum!
 Kod neodgovornog ponašanja i nepridržavanja sigurnosnih mjera nema pomoći
ni od reflektirajučih prsluka.

Neno:
Lako je bit general poslje bitke, kada je nekom nastreljen pas onda je to problem za sve učesnike, prsluci su dobri u čistim lovištima, ali u dalmatinskom kršu mislim da bi više pasa nastradalo zbog zapetljavanja u gustišu nego zbog sačme.

Možda neka varijanta koja se otkopča pod silom, pa i po cijenu da izgubite prsluk.

Štef:

--- Citat: Neno - 18. 04. 2008. 15:52:38 ---Lako je bit general poslje bitke, kada je nekom nastreljen pas onda je to problem za sve učesnike, prsluci su dobri u čistim lovištima, ali u dalmatinskom kršu mislim da bi više pasa nastradalo zbog zapetljavanja u gustišu nego zbog sačme.

Možda neka varijanta koja se otkopča pod silom, pa i po cijenu da izgubite prsluk.

--- Kraj citata ---

Ja i lovim po gustom terenu pa sam zato i iznio svoje negativno mišljenje za prsluke a isto tako ne mislim se junačit poslije bitke nego samo iznosim činjenice kako se ponašam u lovu.
 Za mene je nastreljivanje psa isto ko da si nastrijelio kolegu lovca i naravno da to nije pojedinačni problem!

panj:
Zato svi koji lovite u gustišima nabavite istarca kratkodlaka ili oštrodlakog i do zabuna nebi trebalo dolaziti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju