Lovna kinologija > Pomagala
Kučica za prijevoz pasa - na Euro kuku
nazime:
Koliko su sigurne te kućice ako te napuca neka budala, da ne izginu psi?
sheytan:
^ Ove od par stotina EUR su dobile 5(pet) zvezdica na Euro NCAP testu za bezbednost pasa, machaka i ostalih qtjnih ljubimaca u i oko vozila!
rol
Ne zameri, Nazime, morao sam! zagi Inache, ako si baxuz da te bash sa psima neko spuca, ebiga, mozda i nastradaju... sor
nazime:
A nikad ne znaš kad će te netko napucati. Znaš da vrag nikad ne spava. Staviš pse iza u kutiju i baš onda naleti netko i ne pazi. Mogu li se osigurati psi u takvim slučajevima? Pa ipak su i oni putnici.
TUROPOLJE:
Nisam siguran ali mislim u našim zakonima još ne postoje neki propisi šta se tiće tih kutija za pse...
Takvu istu kučicu se dobije za 1000,00KN do 1500,00 KN sve ovisi o veličini i sa dodatnim držačima ako je veča... ( 4 njem. ptičara )
Ali ima svoje propise da kad se montira na auto nesmije prekrivati signalizirajuča svjetla niti tablice . jedino ako se tako napravi onda se na gajbu moraju ugraditi svjetla i mjesto za tablicu.
nazime:
Ajde TUROPOLJE, ako budeš u mogućnosti i pri volji, slikaj onu kućicu sa Nive od onog frenda. Ono mi se činilo vrlo jednostavno i jeftino za napraviti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju