Lovna kinologija > Pomagala
kucice za pse
Step:
da se nadovežem na temu...
uložio sam u ovu kućicu oko 20 sati rada, oko 3 m 2 lamperije, 2 m 2 stiropora, 2 m 2 iverala i 10 m letvi. jedino što sam se dvoumio za ulaz u kućicu, da napravim kao Zoran ili kao ja :tommy:
ova pregrada služi da se prostorija može smanjiti ili povečati
Tihomir:
Zoki,
super su kućice d4
Step,
tvoja je isto super,ali Zoki se više potrudio ipak je napravio dvije ;D ;D
tek sam sad skužio da je Step sad stavio slike,a Zoki prije točno godinu dana uf
Zoran:
--- Citat: Step - 08. 10. 2008. 20:01:17 ---da se nadovežem na temu...
jedino što sam se dvoumio za ulaz u kućicu, da napravim kao Zoran ili kao ja :tommy:
--- Kraj citata ---
nemas se ti sta dvoumiti, napravices ti to za mjesec ili dva ko ja! happi
STARI AVDZIJA:
Ova funkionalna kučica je urađena s posebnom namjenom za uzgajivače(za ženke sa leglom)ovaj krov(mada nije na slici)je pokretan ima baglame na zadnjem dijelu i krov se podigne(ko hauba)i ima se pregled unutra sav,zgodno pregledati štence,po potrebi izvaditi van i vratitibez saginjanja i uvlaćenja u kučicu.Rubovi su obloženi limom da psi ne grizu.Krov je pod lakšim nagibom nazad a moguč je odmor na krovu.Kučica je sastavljena od elemenata koji su rasklopivi(aku bušilica i nastavak za turbo vijke se stavi) i brzo sastavi ili rastavi na dijelove)Visina i dužina treba da su za 10-tak cm.duži od psa a širina da može pas(kuja) leči postrance i da još ima prostora za štence kad ne sisaju.Ulaz je sa jedne strane a ne na sredini.Projekat i radovi:autor priloga.
Zoran:
--- Citat: REDZO - 08. 10. 2008. 23:19:20 ---
Ova funkionalna kučica je urađena s posebnom namjenom za uzgajivače(za ženke sa leglom)ovaj krov(mada nije na slici)je pokretan ima baglame na zadnjem dijelu i krov se podigne(ko hauba)i ima se pregled unutra sav,zgodno pregledati štence,po potrebi izvaditi van i vratitibez saginjanja i uvlaćenja u kučicu.Rubovi su obloženi limom da psi ne grizu.Krov je pod lakšim nagibom nazad a moguč je odmor na krovu.Kučica je sastavljena od elemenata koji su rasklopivi(aku bušilica i nastavak za turbo vijke se stavi) i brzo sastavi ili rastavi na dijelove)Visina i dužina treba da su za 10-tak cm.duži od psa a širina da može pas(kuja) leči postrance i da još ima prostora za štence kad ne sisaju.Ulaz je sa jedne strane a ne na sredini.Projekat i radovi:autor priloga.
--- Kraj citata ---
a naj bitniju stvar si zaboravio! uf uf uf mislim zaboravio reci novim uzgajivacima....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju