Lovna kinologija > Pomagala

kucice za pse

<< < (4/26) > >>

Harry P.:
 just Redžo, svaka čast  d4. E ovo je već profesionalno napravljena kućica.  teaa Vidim, Zoran te je prošle godine pokušao kopirati, a što je vidljivo iz priloženih slika. teaa  Moram priznati da ni njegove nisu loše, ipak si je čovjek dao truda, cijelo ljeto je on to polako raduckao i na kraju ... prolazna ocjena. Zoki, moram i tebi odati počast na kvalitetno odrađenom poslu. Ne gubi nadu, drugi put će biti bolje i nadam se da se ne ljutiš na ovu moju malu kritikicu.  z10

Zoran:

--- Citat: mawerick - 08. 10. 2008. 23:47:55 --- just Redžo, svaka čast  d4. E ovo je već profesionalno napravljena kućica.  teaa Vidim, Zoran te je prošle godine pokušao kopirati, a što je vidljivo iz priloženih slika. teaa  Moram priznati da ni njegove nisu loše, ipak si je čovjek dao truda, cijelo ljeto je on to polako raduckao i na kraju ... prolazna ocjena. Zoki, moram i tebi odati počast na kvalitetno odrađenom poslu. Ne gubi nadu, drugi put će biti bolje i nadam se da se ne ljutiš na ovu moju malu kritikicu.  z10

--- Kraj citata ---

neznam na kavu kritiku!
moja kucicita je kvalitetnija sad sta ti to nevjerujes nema veze....
ali dobro,,, meni ne smeta ni psu isto tako!

-----------------------------------------
 rol

Harry P.:
Ma Zoki, zezam se, morao sam te malo "bocnuti".  ref
Evo sad iskreno. Vidi se da ste i ti i Redžo radili kvalitetne kućice po propisima i stvarno se nemože reći koja je od koje bolja. Vidi se što su pravi stručnjaci u uzgajanju pasa, a sad koji je bolji uzgajivač... ja sad neću o tome jer bih možda nekoga uvrijedio. Možda i nebih ali nema veze...
...dobro sad... čiji su psi bolji, opet vama dvojici prepuštam. 2p  :tommy:

Da rezimiram moje mišljenje. Obojica ste veliki znalci, a sad koji je bolji... fre
 rol  happi  rol   happi  rol  happi  rol   happi  rol

STARI AVDZIJA:

--- Citat: Zoran - 09. 10. 2008. 00:01:56 ---
--- Citat: mawerick - 08. 10. 2008. 23:47:55 --- just Redžo, svaka čast  d4. E ovo je već profesionalno napravljena kućica.  teaa Vidim, Zoran te je prošle godine pokušao kopirati, a što je vidljivo iz priloženih slika. teaa  Moram priznati da ni njegove nisu loše, ipak si je čovjek dao truda, cijelo ljeto je on to polako raduckao i na kraju ... prolazna ocjena. Zoki, moram i tebi odati počast na kvalitetno odrađenom poslu. Ne gubi nadu, drugi put će biti bolje i nadam se da se ne ljutiš na ovu moju malu kritikicu.  z10

--- Kraj citata ---

neznam na kavu kritiku!
moja kucicita je kvalitetnija sad sta ti to nevjerujes nema veze....
ali dobro,,, meni ne smeta ni psu isto tako!

-----------------------------------------
 rol

--- Kraj citata ---
Dobra bolan jašta je Zoka samo je nemoj sad otiči raskrhat pa ponovo pravit malo se zezačimo ipak ja sam majstorčina ali dobar si ali ipak amater just

STARI AVDZIJA:
.pa sad i Zoka je reko nove uzgajivače eh sad ja sam do duše tek 28 godina, mislim uzgajivač z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju