Lovna kinologija > Pomagala
kucice za pse
Jackal:
--- Citat: nostromo - 13. 01. 2009. 21:58:10 ---
ja sad imam situaciju da u jednom boksu imam dva pasa i dvi kucice ali to nece dugo tako, to je privremeno jer je boks plac under construction, a i ovi drugi je dosa neplanirano.
ovaj problem kod hranjenja rjesavam na nacin da ja lipo udjem unutra, stavim im povodce pa dok papaju svako u svoj kut.
e a ovo da laju kad neko ostane, laju mamu im njihovu!! to ne znam kako rijesiti...
--- Kraj citata ---
Psi vole imati svoj kutak mira pa je bolje da svaki bude u svom boxu. Problem istovremenog hranjenja više pasa u jednom boksu se lako riješi, ali lajanje pasa koji ostaju doma kad drugi idu u lov veliki je i gotovo ne riješiv problem. Razlog tome je velika ljubav psa prema vlasniku i prema lovu. To se ne može "izliječiti". Kod mene svaki pas ima svoj box i u lov vodim uglavnom po dva psa. Ostali laju, cvile, urlaju jer im je žao što ostaju doma. Sljedeći lov zamjenim pse i opet ista stvar, oni koji ostaju doma se pobune i laju. Ne zamaram se time previše, jer mislim da nisu zakinuti niti u jednom pogledu.
valdop:
evo ih nekoliko ispred bauhausa
Neno:
Da li netko zna gdje se može nabaviti jeftino plastični boks koji se stavlja u gepek?
dean:
Imaš ga u skoro svakom petshopu. Cijena ovisi o veličini. Ja ga imam i u moj stane prepeličar. Super investicija, jer pas u njemu nakon lova spava, dovoljno je velik da se okrene. Prije nego ga u boks spremiš obrišeš ga da nije jako mokar, na vrhu boks ima pretince u koje stane lajna, rog, hrana, ručnik...
vepar007:
Di vam budu psi ako su jake zime (-20°C i vise)?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju