Lovna kinologija > Pomagala
kucice za pse
Zoran:
--- Citat: mawerick - 09. 10. 2008. 00:14:23 ---Ma Zoki, zezam se, morao sam te malo "bocnuti". ref
Evo sad iskreno. Vidi se da ste i ti i Redžo radili kvalitetne kućice po propisima i stvarno se nemože reći koja je od koje bolja. Vidi se što su pravi stručnjaci u uzgajanju pasa, a sad koji je bolji uzgajivač... ja sad neću o tome jer bih možda nekoga uvrijedio. Možda i nebih ali nema veze...
...dobro sad... čiji su psi bolji, opet vama dvojici prepuštam. 2p :tommy:
Da rezimiram moje mišljenje. Obojica ste veliki znalci, a sad koji je bolji... fre
rol happi rol happi rol happi rol happi rol
--- Kraj citata ---
samo jos nesto,,, ja uzgajivac nisam nisam jos nista uzgojio,,
zato trebas da budes po meni bas neki strucnjak!
do duse mene svi nagovaraju da naparim kuju, (jer bi i oni stence) ali jednostavno ja sm,atram da za to jos nije doslo vrjeme>!
a ko ima bolje pse, ja bi volio da svak ima bolje pse od mene!
tome nisam nikome zavidan! kad je vaidim dobrog psa, onda se sam ugrizem u guzicu, i gledan da se ja vise potrudim i da moj psa, dostigne ono o cemu ja mastam!
ljubomora kod mene nepostoji!
___----__---__--___-__--__-__-
ja osobno kucicu za uzgoj nebi na taj nacin radio,,,,
Zoran:
--- Citat: REDZO - 09. 10. 2008. 00:18:52 ---.pa sad i Zoka je reko nove uzgajivače eh sad ja sam do duše tek 28 godina, mislim uzgajivač z10
--- Kraj citata ---
e,,, mislim na krov zasto je on ravan???? zasto nije na dvije vode kako bi se reklo???
-----------------------------------------------
teaa a evo i odgovor....
ako je kuja u boxu recimo sa stencima... i nije joj moguca setnja,, tj, izlazak iz bokxa kad njoj dodije da je ne doje,,,,
onda je taj krov stvoren za to da se ona moze od dojena odmoriti, malo predahnuti, znaci popne se na krov, a stenci nemogu!
inace bi poludila da je stano doje oni!
koliko sam upravu sa ovim REDZO happi
Harry P.:
uf AAAA, to je zbog toga. Ja baš mislio pitati zašto radite ravne krovove. just
STARI AVDZIJA:
ovo je jedna kučica Zoka od naručenih i veča je jer je za njem.ovčare kod mene lično su drugačije nešto(zatim takođe dupli zidovi)i dr a ja rekoh da sam profi što i jesam jbg.
a ko to poredi vajmarce i barake svaki od njih su u svom poslu i načinu lova maheri i da Bog da bili još bolji just
Zoran:
--- Citat: mawerick - 09. 10. 2008. 00:30:07 --- uf AAAA, to je zbog toga. Ja baš mislio pitati zašto radite ravne krovove. just
--- Kraj citata ---
nije bas samo zbog toga ali to im je jedna od namjena!
ima jos tu suncanje, trebaju puno sunca psi zbog dlake i kostiju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju