Lovna kinologija > Pomagala

kucice za pse

<< < (7/26) > >>

STARI AVDZIJA:
Ma bravo a iz ovih zadnjih postova su sada mnogi mogli i da nauće nešto novo a možda potaknemo i druge da stave šta iz svog iskustva a što se tiče tog uzgajivača to je bivši predsjednik BKS i ganja njemačke ovčare a kaži mu ti to samo če odma sarajlija kazat:" dobar si jarane ba de i meni jednu taku napravi ba da te promovišem" ;) d4

E čini mi se da si dobro(obrati pažnju i na mojoj)ovaj ulaz u kučici dao višlji taj "prag"to obavezno i da ne ispadaju štenci vani i zbog drugih razloga a kolega step vidim ponizak mu,plitak.

fazan:
Prošli tjedan vidio sam kod Peveca kuću za psa koja košta 3500 kn(500 E ).Za taj novac mislim da se može napraviti u samogradnji barem 5 vrhunskih kućica.

Jackal:
Potpuno ste u pravu gosp. Fazan. Ja baš planiram napraviti 4 kućice za svoje zvijeri i konačna cifra bi trebala biti negdje oko 3500 kn. Još se malo dvojim oko modela kućice, ali to ne mijenja ništa na cijeni. 

dean:
m2 dasaka ja oko 1400 kuna. Koliko do toga možeš kućica napravit? Kad će to radi, zovi, ja to dođem pomoć!

Jackal:
Prije dva dana sam krenuo u izradu 4 kućice za svoje zvijeri. Dimenzije će biti 1250x800x800 mm. Radio sam Dva dana po 3 sata i napravio sam okvir prve. Malo sam se mučio oko nekih detalja, ali sad je sve OK i mislim da će izrada ostalih kućica ići brže. Zanima me gdje bi mogao kupiti šperploče, negdje 5 - 10 mm debljine i kolika bi mogla biti cijena. Molim pomoć.

Slike će uslijediti kroz koji dan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju