Lovna kinologija > Pomagala
kucice za pse
fazan:
Ja sam jučer dovršio kućicu za Hunta od Breške Zeline. Na pod sam mu postavio 16 mm laminat, a kućicu s vanjske strane obljepio samoljepivom tapetom, tako da je sad to kućica s 4 ****.
Slike slijede sutra.
Zoran:
--- Citat: Jackal - 23. 10. 2008. 08:49:43 ---Prije dva dana sam krenuo u izradu 4 kućice za svoje zvijeri. Dimenzije će biti 1250x800x800 mm. Radio sam Dva dana po 3 sata i napravio sam okvir prve. Malo sam se mučio oko nekih detalja, ali sad je sve OK i mislim da će izrada ostalih kućica ići brže. Zanima me gdje bi mogao kupiti šperploče, negdje 5 - 10 mm debljine i kolika bi mogla biti cijena. Molim pomoć.
Slike će uslijediti kroz koji dan.
--- Kraj citata ---
evo ovdje probaj naci! mislimda imaju! http://www.javor-trgovina.hr/
a po cjenu mislim da su naj prihvatljiviji!
a zajeban si igrac! svaka cast! vidim dimezije su ko sta sam ih ja stavio da nemas nikakvog opada! imaces odpada samo na ulaznim vratim! i eventualno kod krova a sve ovisi kako ga budes radio! teaa
Zoran:
--- Citat: fazan - 23. 10. 2008. 09:01:59 ---Ja sam jučer dovršio kućicu za Hunta od Breške Zeline. Na pod sam mu postavio 16 mm laminat, a kućicu s vanjske strane obljepio samoljepivom tapetom, tako da je sad to kućica s 4 ****.
Slike slijede sutra.
--- Kraj citata ---
i jeli pes zadovoljan?
iz iskustav mislim d aces sa ovim imati velikih problema /= Na pod sam mu postavio 16 mm laminat
fazan:
Neču! Obrezao sam mu nokte da ne drapa laminat.
Zoran:
--- Citat: fazan - 23. 10. 2008. 09:31:46 ---Neču! Obrezao sam mu nokte da ne drapa laminat.
--- Kraj citata ---
nije to vec sta ce nogu slomiti, ako nekad malo ono nabrzaka uleti u kucicu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju