Lovna kinologija > Pomagala
kucice za pse
nostromo:
Pozdrav,
nisam nasao posebnu temu koja obradjuje boksove pa cu pitanje postaviti ode.
Kako uredjujete pod u boksu. Cisti beton je najjednostavnije odrzavati, takav imam i ja, al vise puta sam cuja da to nije dobro za sape.
Imam mogucnost i ostaviti jedan dio pod zemljom al to je skoro nemoguce cistiti.
Upravo planiram generalno preuredjenje bokseva pa bi mi puno pomogle dobre ideje i prijedlozi.
Stipe Šibenik:
ja sam prije ima Zemljani pod, ali brate svaki mladi pas kojeg smo imali je prokopa sebi put za vanka ispod boksa. Sada uživaju na betonu pa ako im bilo za šape.
HuntR:
slozi na frisak beton crep ili opeku i nema frke za sape,
nostromo:
--- Citat: HuntR - 06. 01. 2009. 20:24:15 ---slozi na frisak beton crep ili opeku i nema frke za sape,
--- Kraj citata ---
Ovo prvi put cujen. U cemu je stvar, u materijalu ili neravninama? Cuja san da ljudi stavljaju ono oblo kamenje sa plaza za pod(ubetonirano)
--- Citat: Stipe Šibenik - 06. 01. 2009. 18:45:30 ---ja sam prije ima Zemljani pod, ali brate svaki mladi pas kojeg smo imali je prokopa sebi put za vanka ispod boksa. Sada uživaju na betonu pa ako im bilo za šape.
--- Kraj citata ---
Lako mi je za kopanje, to bi rjesija zidicem al kako to odrzavati, to bi se usmrdiloooo. Imamo sad tri pasa a planira se kupnja jos najmanje jednoga i ako nadjem nekog dobrog NLT fuckera paricu i kuju. Znas li ti patriote koliko je to :pferd: dnevno? ;D
HuntR:
biber crep ili glatka stara cigla su svakako topliji od betona,manje deru sape i laktove kod pasa a ako je pod pod blagom kosinom lako se speru vodom,pa ispred boksa izbetoniran ovalni odvod do male septicke,ne znam za bolje resenje.a da lopata ima posla,jeb ga ima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju