Lovna kinologija > Pomagala

Prijevoz psa u automobilu?

<< < (4/16) > >>

Step:

--- Citat: REDZO - 08. 10. 2008. 02:51:18 ---Jedan način,kako okolnosti dozvoljavaju i karakter psa,mlada barakuša 6.mj.vožnja juče 240 km.malo je ranije još trebalo da"posti"od hrane i sve o.k.ovako malo "znoji".Čebe od kerova na pod pajera ,zarolano sjedište i prostora koliko hočeš.Za druge prilike imam drugačije načine čak njih još tri i sve ču prezentirati.

--- Kraj citata ---

zanimljiv način  rol

Huntercro:
gepek i nikad nema problema uskoče budu mirni i čekaju. Kad je vruće izbjegavam sunčana mjesta i nikad ne idem na piće nego odmah sa psima kuć ili ih izvadim iz gepeka van

dean:

--- Citat: Step - 08. 10. 2008. 09:56:15 ---
--- Citat: dean - 07. 10. 2008. 12:36:15 ---
Ne znam stvarno, morao bi je izmjeriti. Odeš u prvi pet shop i vidiš kakvih ima.

--- Kraj citata ---

u tome i je problem što niti oni neznaju, jedan mi nudi kavez veličine 150x150 kao da prevozim manjeg slona, drugi mi nudi neki minijaturni kao za hrčka  teaa

--- Kraj citata ---
Ne znam koji auto imaš. Gajbica za mog prepeličara taman stane u gepek Nivi, znači da sve stvari kaj vozim taj dan u lov su mi na zadnjem sicu. Što je u redu, jer mi je lakše i na dohvat ruke!

almir:
evo ja sam to rijesio ovak mada ima prednosti i nedostataka.   
dobra strana plastike je lako ciscenje a losa da je psu sklisko pa bas nevoli da skace unutra (stane prednjim nogama pa mu ja pomognem) jedna od gresaka i stranica do sjedista, nebi bilo lose da sam dio iznad sjedista napravio od mreze zbog preglednosti kad vozim u rikverc  al i to ima dobrih strana jer mi nesmetaju svjetla kretena koji mi vozi 20cm iza. Zaboravio sam stavit neke nosace da lakse stavim box u auto i van al ni to nije frka kad box ima 15kg. Sve u svemu zadovoljan sam a i  :smil4226ce1d491b5: je.
ovo ako si malo spretan napravis doma za koji sat i bit ce ti funkcionalnije od tvornickog a i jevtinije
   Pozdrav
PS fala majstoru  just

lovacpd:
daj mi dimenzije....da bartu dokazem da moze i u clia da stane korpa.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju