Lovna kinologija > Pomagala
Prijevoz psa u automobilu?
Tihomir:
Ja bio u jednom na golubovima i došao lik s đžipom malo tamo,a išao je na prepelice i imao je pričara u gepeku. Tako lik vani priča s ekipom i odjednom vidimo mi pas na vozačevom sjedalu ;D ;D al je bila zajeb.... :"Brzo,brzo makni ga da ne upali auto i ode..." ;D ;D eto treba imati boks za prijevoz pasa,ako zbog ničeg drugog onda zbog toga da ti pas ne pobjegne.....s autom pic
rol rol rol
zhrvoje:
i jos jedna stvar, uvijek voziti psa u gepeku svog auta, a nikako u svakom lovu gurati psa u tudji auto i jos po mogucnosti u gepek auta sa cetvora vrata(nema svijetla) >:( >:(. Nagledao sam se pasa koji se nakon takve avanture tresu kao sibe i ne mogu doci na sebe cijeli dan.
almir:
--- Citat: zhrvoje - 08. 10. 2008. 19:58:58 ---Gepek je sasvim ok za prijevoz psa, posebno ako auto ima peta vrata pa se moze skinuti zadnja polica pa da pas ima svijetla i dovod friskog zraka. Onda ga se samo mora naucit da ne preskace na zadnji sic ;D ;D. Tu pomaze mrezica koja se postavi okomito iza zadnjeg sica i mrak d4 d4!!
--- Kraj citata ---
ok svako svoje zna al recimo ides iz lova s gonicem koji je bas u predzadnjem pogonu proso kroz kaljuzu pa ga ti pusti u auto i odi na zadnji pogon il ce ti auto trebat ciscenje il ce krepat u gepeku ovako sauf a
pesek :hundtrinkend:
nazime:
Ja svog vozim u gepeku, napisah ranije, ali ga svežem da ne preskače. Ali ne trebam ga ni vezati jer zna svoje mjesto i ne preskače. Pri odlasku od kuće gleda kroz prozor, a na povratku većinu vremena leži.
Ne smeta mi ako je i prljav pa ide u auto, ipak je to njegovo mjesto, i kad treba očistim.
zhrvoje:
--- Citat: almir - 08. 10. 2008. 20:16:20 ---
--- Citat: zhrvoje - 08. 10. 2008. 19:58:58 ---Gepek je sasvim ok za prijevoz psa, posebno ako auto ima peta vrata pa se moze skinuti zadnja polica pa da pas ima svijetla i dovod friskog zraka. Onda ga se samo mora naucit da ne preskace na zadnji sic ;D ;D. Tu pomaze mrezica koja se postavi okomito iza zadnjeg sica i mrak d4 d4!!
--- Kraj citata ---
ok svako svoje zna al recimo ides iz lova s gonicem koji je bas u predzadnjem pogonu proso kroz kaljuzu pa ga ti pusti u auto i odi na zadnji pogon il ce ti auto trebat ciscenje il ce krepat u gepeku ovako sauf a
pesek :hundtrinkend:
--- Kraj citata ---
U svakom slucaju gepek treba zastititi od prljanja, vani se moze kupiti kao neka presvlaka umetak za gepek specijalno za prevoz pasa, ja uvijek imam komad 2x2m vostanog platna, to rasprostrem po gepeku i nema problema ni s blatom ni slicnim. Jedini pravi problem pri prijevozu pasa u autu je miris, posebno ako se je jos pas u lovu uvaljao u neku strvinu, onda je to naprosto fenomenalno ref ref!!!
Mi uvijek imamo specijalizirani auto samo za lov - prije renault 4, sada UAZ tako da ni to nije problem, takav auto naprosto mora "mirisat" na pse i divljac ;D ;D!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju