Lovna kinologija > Pomagala

Teletakt!!!

<< < (12/18) > >>

syncm2:

--- Citat: jura23 - 26. 01. 2010. 17:36:18 ---ej prijateju zaj... si se...to ti je samo vibracija, ali da te bar malo utješim neće te koštat dodatno ništa jer će ti doć u koverti....
i služi kao da spriječiš psa da laje...hahahaha - malo morgen!!!

uglavnom katastrofa...nažalost, nisam te uspio prije odgovoriti jer nisam vidio postavljeno pitanje...

--- Kraj citata ---

ma nije valjda da sam se sje... nebi bilo prvi put:))

a što se tiče lajanja, ako ga ja ne smirim neće ni je jedan teletakt.

syncm2:

--- Citat: lovac-zu - 26. 01. 2010. 18:23:06 ---ljudi planiro sam ovo narucit...sta kazete..cjena je privlacna

http://cgi.ebay.com/1-dog-Shock-Vibra-Remote-Electric-Dog-Training-Collar_W0QQitemZ170436673882QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27aed1415a#ht_4426wt_991

--- Kraj citata ---

Vidiš šta piše jura 23 o tome, znači otprilike ćeš proći kao i ja, a ako bude sreće malo bolje ;D
Gledao sam i ja taj model, ali on ima neku 6v bateriju i AA 1,5v , a ove prve baš i nema kod, barem nisam vidio. A baterije stalno naručivati iz kine baš i nema smisla. Kad biraš gledaj da  ima baterije koje možeš i kod nas kupiti.

jura23:
škrti dva puta plaća!!!

canicom ili dogtra...

Huntercro:
ja imam sportdog i jako sam zadovoljan za moje potrebe super samo sam pojeo govno od 175 USD naraslo sa carinom i svime na 300 pa me izašlo 1500 kuna.
Svaka čast onom tko ga izmislio 

najlovac:
Pozdrav lovcima na temi.,ja posedujem INOTEK kupio ga prosle godine u CABELASU pa mi rodjaka donela izasao me 180 eura mada bih preporucio stari model DOGTRA 200 GOLD odlican model za relativno malo para.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju