Lovna kinologija > Pomagala

Zvonce za markiranje kod ptičara

<< < (5/6) > >>

jura23:
 d4

vajo:

--- Citat: kmet - 29. 12. 2009. 20:03:30 ---ja imam isto bretonce 2 komada pa jednom sam kupio biper u trstu za 90 eura,a na drugog zvonce od 70 kuna,,zadovoljniji sam sa zvoncem ali kad markira malo je teže skužiti gdije je,a biper zna uplašiti divljač pogotovo zece zna biježati ispred psa prije nego mu pas dođe blizu,dok sa zvoncem ne...tako da ne treba da žališ što nemaš biper,zato ti kupi zvonce... :smil4226ce1d491b5:... d4

--- Kraj citata ---

Vidim da si iz istre i da kupuješ u Trstu, zanima me di u Trstu i dali je to neka kvalitetna i dobro opremljena trgovina za lov i lovce u koju se isplati poj pogledat?

bena:

--- Citat: vajo - 04. 01. 2010. 22:56:54 ---
--- Citat: kmet - 29. 12. 2009. 20:03:30 ---ja imam isto bretonce 2 komada pa jednom sam kupio biper u trstu za 90 eura,a na drugog zvonce od 70 kuna,,zadovoljniji sam sa zvoncem ali kad markira malo je teže skužiti gdije je,a biper zna uplašiti divljač pogotovo zece zna biježati ispred psa prije nego mu pas dođe blizu,dok sa zvoncem ne...tako da ne treba da žališ što nemaš biper,zato ti kupi zvonce... :smil4226ce1d491b5:... d4

--- Kraj citata ---

Vidim da si iz istre i da kupuješ u Trstu, zanima me di u Trstu i dali je to neka kvalitetna i dobro opremljena trgovina za lov i lovce u koju se isplati poj pogledat?

--- Kraj citata ---

Da i mene to zanima

Tihomir:
Evo jednog primjerka.

Kad pesek trči zvoni kao Sveti Nikola,al dobro se čuje i njemu ne smeta,pitao sam ga  ;D

probao sam ova ribička,ali se brzo napune trunjem od bilja ili snijeom i onda nije dobro,ovo je  d4

kerber:
Herak koristi zvonce i na takmičenjima kad je viska trava znači ako valja njemu koji sigurno ima brže i duže pse valja i tebi , biper je ok ali zvonce je lovačkije sredstvo i služi svrsi nije cilj samo otpucati što više s biperom može loviti i moja strina prst u uvo i razmišljaš o nogometu bit lova i je da se u njega uživiš sudjeluješ u radu psa pratiš ga cjelo  vreme i na koncu realiziraš odstrel teže je ali gušt je veći.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju