Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Kupujem: puska 375 H&H
stipe_zg:
I ja sam dugo jurio neki .375 iz gusta ne tolko iz potrebe i CZ 550/Zkk 602 su mi prvi izbor.
Pucao sa jednim radjenim od zastavinog Karabina i bio poprilicno odusevljen precizoscu i u opste kako je sve to ispalo za relativno malo novca.
Sad islreno razmisljam da ga napravim na original mauser sanduku koji mogu realno da se nadju za male pare da mi usrafe zastavinu cev u tom kalibru, kocnicu u stilu dakote mozda od Nese iz paracina i njegove nisane sa prstenom i to je to naravno uz neko podesivo okidanje ( ovo sve nabrojano sa bruniranjem je oko 500€ kod Nese) + cev koja je oko 120-150€, metal bi trebao biti oko 800-900€
Najveca briga ce mi biti odraditi kundak i ko da to uradi.
trapavi:
--- Citat: stipe_zg - 14. 12. 2019. 10:19:03 ---I ja sam dugo jurio neki .375 iz gusta ne tolko iz potrebe i CZ 550/Zkk 602 su mi prvi izbor.
Pucao sa jednim radjenim od zastavinog Karabina i bio poprilicno odusevljen precizoscu i u opste kako je sve to ispalo za relativno malo novca.
Sad islreno razmisljam da ga napravim na original mauser sanduku koji mogu realno da se nadju za male pare da mi usrafe zastavinu cev u tom kalibru, kocnicu u stilu dakote mozda od Nese iz paracina i njegove nisane sa prstenom i to je to naravno uz neko podesivo okidanje ( ovo sve nabrojano sa bruniranjem je oko 500€ kod Nese) + cev koja je oko 120-150€, metal bi trebao biti oko 800-900€
Najveca briga ce mi biti odraditi kundak i ko da to uradi.
--- Kraj citata ---
Pa što se tiče toga vi ste u znatno boljoj situaciji jer možete legalno napravit na Zastavinu ili mauser sanduku što hoćete da bude na papire.
Kod nas je to nemoguća misija jer je jeftinije ne polovnu nego novu pušku kupit negoli mjenjat cjev.
Ja da sam u toj poziciji jednostavno bi podmazao šefa servisa ili nekog odgovornog sa nešto eura pa bi sigurno i radovi bili korektno izvedeni .
Gogsa:
Zdravo Roger,
Evo jedan link jedne renomirane firme ovde u Holandiji.
https://www.geweermakerij.nl/wapens/actuele-wapenvoorraad/wapen/cz-cz-550-magnum-32-6371/
Ako ti treba vise informacija mogu bez problema da pitam.Mislim da sregivanje papira za export ovde nije nesto komplicirano.
Podrav , Gogsa
faon:
https://www.frankonia.fr/p/forest-favorit/carabine-r-p-tition-safari-de-luxe/117522002?lastSelected=f_s_marke&f_s_marke=Forest+Favorit&navCategoryId=6582
johnny1966:
Roger, bok!
Pogledaj na vdbwaffenmarkt. Ima jedna CZ 550 za 600€! Ima i Heym-a, Mausera... Od malo pa do malo previše!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju