Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Prepelicja jaja

(1/5) > >>

komer:
Prodajem svjeza prepelicja jaja,ljekovitih svojstava,pogodne za konzumaciju kod svih uzrasta(djeca 2kom/dnevno,odrasli 5kom/dnevno),pomazu kod visokog tlaka,secerne bolesti,jacanju imuniteta,oporavak nakon bolesti,smanjenje kolesterola u krvi itd...
u usporedbi s kokošjim, jaja prepelica, u jednakoj kolièini jajèane mase imaju 5 puta više fosfora, 7 puta više željeza, 6 puta više vitamina B1, i 13 puta više vitamina B 2.
moguca dostava,
cijena 0,8kn/kom

draganco:
U pitanju su najverovatnije Japanske prepelice?
Drzao sam te prelepe kokice jos 1988-1990g. Lake su za razmnozavanje i negovanje.Uz koncetrat i svetlo nose kao razvaljene.

Zoran:
i ja ih drzim preko ljeta prosle godine sam imo neke krizane europska i japanska ove europse su crne sa bjelim! e sad neznam jesu europske to bile ili neke druge!
uglavnom su jaja bila krupna u boji plavoj i sarana klasicna ona!
a preplelice su bile ko djije japanske, po veli cini!
dosta cudne, ali kad imas svakakvih uzgajivaca pa cak i sa prepelicama pametuju!
pa tak da sam ih pojeo!  ;D

PinzHunter:
Moze li se kupnjom jaja zapoceti rasplod, recimo u inkubatoru i na koji nacin?

Kakve uvjete zahtijevaju itd..

Unaprijed se zahvaljujem.

PinzHunter

draganco:

--- Citat: PinzHunter - 09. 04. 2008. 13:02:20 ---Moze li se kupnjom jaja zapoceti rasplod, recimo u inkubatoru i na koji nacin?

Kakve uvjete zahtijevaju itd..

Unaprijed se zahvaljujem.

PinzHunter

--- Kraj citata ---
Moze i te kako Pinz! Samo je vazno da su jaja friska i da je sa kokicama uvek bio petlic.Ja sam jos 1985-1988g,drzao ove skromne i jako zahvalne ptice.Prve mlade sam izlegao uz pomoc Golubova,kasnije sam vrlo uspesno koristio patuljastu zivinu.Pod koku patuljaste zivine podmetnes izmedju 15 i 20 jaja, 17-ti dan gnezdo je puno.Mlade odmah staviti pod lampu(sijalicu)plus hrana i voda.Prva hrana za mlade Prepelice usitnjena kuvana jaja.Brzo napreduju,mlade kokice sa 50-60 dana starosti pocinju nositi jaja.Posto su petlici borbeni a i dosta grubi prema Kokicama treba ih drzati u odnosu 1:5,6 u korist koka.Ako treba jos neki savet ili upustvo recite.Ps ako koristite kvalitetan koncetrat i drzite ih 24 casa u osvetljenoj prostoriji,koke ponekad snesu i drugo jaje u 24 casa :laugh:!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju