Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Prepelicja jaja

<< < (2/5) > >>

PinzHunter:
@draganco
E ljudino hvala na informacijama.

Vec sam u oglasu nasao ko prodaje, jos samo moram da vidim jeli pjetao bio prisutan da nebi kupili mucke ;)
To je za moju majku jer ona zeli sa tim da se bavi zbog djelotvornih sastojaka jaja.

Bas me interesuje kako ce se to odvijati. I ako mi opet sta zatreba javicu ti se.

Hvala pa se cujemo  d4

komer:
ja ti uglavnom drzim prepelice sa pjetlicima,tako ako ces trebat jaja,slobodno se javi...
ako zelis mogu ti izac u susret,ali to se moramo dogovorit ja stavim jaja u inkubator i da ti dodes po pilice....mozes i po jaja,pa sam inkubiras uz pomoc kokosi ili inkubatora...

PinzHunter:
o.k mozemo se dogovoriti. ako me nista nesprijeci trebo bi pocetkom maja biti u blizini siska pa ako sve bude o.k mozemo se kratko sresti.

ostalo mozemo preko pp dogovoriti

pozz

SSG:
Možda je moje pitanje OT ali zar jaja nisu premala da se jedu.za kajganu ih treba bar 10

Zoran:

--- Citat: SSG - 15. 04. 2008. 11:10:40 ---Možda je moje pitanje OT ali zar jaja nisu premala da se jedu.za kajganu ih treba bar 10

--- Kraj citata ---

pa neko pojede i kokosijih 6-7 komada!
a ca.5 od prepelice je jedno kokosije!!!

a ja sam imo prosle god. 5 prepelica i svaki dan 6 jaja! jedino da muzijak nije bio dvospoloca!  :laugh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju