Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Sef za oruzje

<< < (3/4) > >>

grom:
Kolega Laufer, kao uvijek-u sridu. PS, javite se ako budete u Podgori.

HS-2000:
Došla su druga ružna i luda vremena, nažaost moramo se i tako u skladu i ponašati, ne kažem da je sve dobro ili loše ali ljudi takva su vremena... zagi

Goran:
Vremena su takva kakav jesu! Zato drzim puske u jakom sefu, municiju u drugom a zatvarace na trecem mjestu. Ne zelim nikom dati sansu da mi uzme ono sto jako volim. Mislim da bi uveno od tuge da mi oduzmu ove moje igracke. Bolje i sigurnije je platiti za dobre sefove nego imati probleme il iznatizenje da njuskaju okolo.
Laufer svaka stoji. d1
 Odrasto sam u kuci u kojoj je  stutz visio na zidu i ja sam ga ko djete cistio i nikad ga nisam smio dirnuti kad nije bilo starog. Imao sam postovanje i prema starom i prema ljepotici i cekao svoje vrijeme.

akma:
Laufer svaka ti je na mjestu
sjecam se tih vremena kad su puske visile ili bile iza vrata il sa starim kao mali svratimo do birtije , tamo se vec ori "naj veca je radost kad si lovac hitar..." puske na vjesalicama a meni ce oci zacakle  i sve ok i ko god da dodje sve je bilo normalno.
..podnesem zahtjev, ne prodje dugo kad evo "organa" da provjere stanje. sve je u redu imam i ormar jel se moze ici pogledati, moze, vidili.. tek ce jedan:dobro je to radi djece , ma sta radi djece-kazem ja -radi zene, nece mene djeca ubit.
i naj veca zalost je to sto se ukinulo staziranje...bio sam nazocan kad je jedan mladi lovac isao napuniti oruzje, sacmaricu, cijevi okrenuo prema nama i zatvori ju...kad jedan zagrmi da mu i mamu i kru' i njemu i ko mu dade dozvolu
jbg sto dalje sve ludje

4lovca:
Decki ormar je ormar.bitno da je po zakonu.onaj koji bas hoce doci do oruzja dosao bude na laksi ili tezi nacin al bude dosao tak da ne vidim razlog nabavke skupocjenih ormara.kazem bitno da je po zakonu al ko ima viska kunica nemam nis protiv zasto ne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju