Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Sef za oruzje
pepi2:
Decki nitko vas ne tjera da kupujete sef za 700kn. Ima i kod Peveca sef za 1800 i nije losiji od ovoga.
katana:
Pozdrav svima,
Ovdje se radi o sigurnosnom ormaru, a ne nekom jeftinom ormaru iz Peveca (iako nemam ništa protiv njih).
Ja sam ormar platio 2.800 kuna i imam 2 komada doma, a obzirom da imam klince bilo mi je bitno da je isti učvršćen za zid i da je siguran. Ormar je praktički nov bez oštećenja.
Naravno ukoliko ima zainteresiranih možemo korigirati cijenu.
LP
Hunter_CRO:
Ako je neki ormar odobren za tu upotrebu ja ne vidim problem - ja imam jeftinu verziju koja je učvršćena za zid, stoji u ostavi koja na prozoru ima rešetke a vrata su metalna sa debelim armiranim staklom.
Meni bolji ormar ne treba, za tu razliku cijene radije kupim gojzerice...
Laufer 223:
Prije 40 godina smo puške držali na vješalici iza vrata, išli s puškom na ramenu u birtiju, tramvaj, vlak, kao lovci bili poštovani, dobivali nabavne dozvole bez lječničkog pregleda i bilo je manje razbojstava i ubojstava sa registriranim oružjem nego danas. A tek nesretni slučajevi u lovu, ako se dogodilo na prostoru cijele bivše države to su pisale sve novine, to je bila udarna vijest, a događallo se izuzetno rijetko. Danas je svakogodišnja pojava da lovac nastrijeli lovca, šetaća, berača gljiva.....a moramo imati sefove, ormare, liječničke preglede, provjere kod susjeda, a ukinulo se stažiranje, predvojnička u srednjoj školi, prodaju se lovački ispiti, .... epilog znate.
deeejan:
laufer d1
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju