Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Trazim optiku za cal 8x57
Fratt:
Bježi od toga,još k tome Mil-dot...zaboravio sam na Nikona,ljudi sa 8x57 hvale Prostaff,navodno da drži šuseve bez brige.
Redfield isto tako,imao sam ga na Mauseru i bio je dobar,sad je na 223...
Srndac:
Onda cu da izjegnem to :smil4226ce1d491b5: ...jel mozda znas gdje ima te dvije marke optika za kupit u HR ? prvo sam mislio stavit RED DOT a sad optiku trazim da stavim i valjda cu bit miran ako Bog dragi da snjom
Srndac:
--- Citat: Srndac - 27. 06. 2013. 15:03:24 ---Onda cu da izjegnem to :smil4226ce1d491b5: ...jel mozda znas gdje ima te dvije marke optika za kupit u HR ? prvo sam mislio stavit RED DOT a sad optiku trazim da stavim i valjda cu bit miran ako Bog dragi da snjom
--- Kraj citata ---
ivo samoborec:
...Frat sad nis ne razmem....imal sam ga na mauseru.......a sad je na 223........???Ja imam mauserovu malokalibarku..mislim da je mauser firma a ne kalibar
manufrance:
--- Citat: Srndac - 27. 06. 2013. 15:03:24 ---Onda cu da izjegnem to :smil4226ce1d491b5: ...jel mozda znas gdje ima te dvije marke optika za kupit u HR ? prvo sam mislio stavit RED DOT a sad optiku trazim da stavim i valjda cu bit miran ako Bog dragi da snjom
--- Kraj citata ---
Kolega slavonac uzmi ovo i zadovoljit će sve tvoje lovačke potrebe, nije previše skupo a isprobana tehnologija.
http://www.elovac.com/index.php/optike/leupold/leupold-vx-i-3-9-x-40-7-matte-koncanica-duplex.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju