Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Trazim optiku za cal 8x57

<< < (3/9) > >>

Fratt:
Bježi od toga,još k tome Mil-dot...zaboravio sam na Nikona,ljudi sa 8x57 hvale Prostaff,navodno da drži šuseve bez brige.
Redfield isto tako,imao sam ga na Mauseru i bio je dobar,sad je na 223...

Srndac:
Onda cu da izjegnem to  :smil4226ce1d491b5:  ...jel mozda znas gdje ima te dvije marke optika za kupit u HR ? prvo sam mislio stavit RED DOT a sad optiku trazim da stavim i valjda cu bit miran ako Bog dragi da snjom

Srndac:

--- Citat: Srndac - 27. 06. 2013. 15:03:24 ---Onda cu da izjegnem to  :smil4226ce1d491b5:  ...jel mozda znas gdje ima te dvije marke optika za kupit u HR ? prvo sam  mislio stavit RED DOT a sad optiku trazim da stavim i valjda cu bit miran ako Bog dragi da snjom

--- Kraj citata ---

ivo samoborec:
...Frat sad nis ne razmem....imal sam ga na mauseru.......a sad je na 223........???Ja imam mauserovu malokalibarku..mislim da je mauser firma a ne kalibar

manufrance:

--- Citat: Srndac - 27. 06. 2013. 15:03:24 ---Onda cu da izjegnem to  :smil4226ce1d491b5:  ...jel mozda znas gdje ima te dvije marke optika za kupit u HR ? prvo sam mislio stavit RED DOT a sad optiku trazim da stavim i valjda cu bit miran ako Bog dragi da snjom

--- Kraj citata ---
Kolega slavonac uzmi ovo i zadovoljit će sve tvoje lovačke potrebe, nije previše skupo a isprobana tehnologija.
http://www.elovac.com/index.php/optike/leupold/leupold-vx-i-3-9-x-40-7-matte-koncanica-duplex.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju