Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
UPIT / PROCJENA
sile:
--- Citat: 6ak - 20. 02. 2016. 19:09:55 --- gss gss gss ja prenosin samo rijeci od gospona koji to prodaje i iz razloga sto se ne razumijem bas pitam i prenosim sve vama, a vi mozete pomoc i odg sa pametnim odovorom ili se rugat i smijat, covijek je reka "puska je bila upucana na 800M" dali je to mogu ja neznam
--- Kraj citata ---
tip je lažovćina a optiku skineš i pokloniš nekome tko ima zračnu pušku a za pušku ponudiš 1000 kuna a za nosače optike ako su kpt čelićni još max 250 kn ! u suprotnom na tu pušku je grehota potrošiti nabavnu dozvolu !!
ssekir75:
aj sad malo ja...
1) DEDINO ORUŽJE SE NE PRODAJE!!!
2) karabin deluje lep na oko, cev mora da se proba. optika deluje pristojna, ali je upotrebljavana i pitanje u kakvom je stanju iznutra. 1000 evra je mnogo para za tu pušku pa da je bogotac nosio.
medjutim, oko upucavanja na 800m bih samo da pitam nešto... na koje se daljine upucavaju dragunov i naš m76? ja sam iz m76 gađao na 600m, upucavao sam ih za gadjanje slušalaca šro. standardna vojna optika, zrak 4x32. koliko je se sećam, imala je mogućnost gađanja do 1000m, najbolji rezultati do 800. zašto sa 30-06 i optikom od 12 puta ne bi bilo moguće upucavanje na 800m da pogodi 0,5x0,5metara, što je dovoljno za izbacivanje nekog iz stroja? čovek je rekao da je upucana za ratne uslove. i metak i optika daju tu mogućnost i ne znam zašto sve to izaziva salve smeha i nipodaštavanje.
sile:
--- Citat: ssekir75 - 21. 02. 2016. 20:53:34 ---aj sad malo ja...
1) DEDINO ORUŽJE SE NE PRODAJE!!!
2) karabin deluje lep na oko, cev mora da se proba. optika deluje pristojna, ali je upotrebljavana i pitanje u kakvom je stanju iznutra. 1000 evra je mnogo para za tu pušku pa da je bogotac nosio.
medjutim, oko upucavanja na 800m bih samo da pitam nešto... na koje se daljine upucavaju dragunov i naš m76? ja sam iz m76 gađao na 600m, upucavao sam ih za gadjanje slušalaca šro. standardna vojna optika, zrak 4x32. koliko je se sećam, imala je mogućnost gađanja do 1000m, najbolji rezultati do 800. zašto sa 30-06 i optikom od 12 puta ne bi bilo moguće upucavanje na 800m da pogodi 0,5x0,5metara, što je dovoljno za izbacivanje nekog iz stroja? čovek je rekao da je upucana za ratne uslove. i metak i optika daju tu mogućnost i ne znam zašto sve to izaziva salve smeha i nipodaštavanje.
--- Kraj citata ---
dragunov i vaš m76 su poluautomaske olupine koje ni kad su bile nove nisu mogle držati grupu unutar 5 cm na 100 metara a što se tiče upucavanja na dalje a pogotovo na 600 metara s njima možeš gađati zgusnutu grupu pješadinaca pod uvjetom da tu grupu uopče vidiš sa tom zrakovom 4x optikom i to na način da zrno slučajno padne na nekoga od njih jer se na te daljine sa tim puškama puca nabacivanjem tj dobacivanjem !! ja posjedujem pušku iz 1861 god koja ima mehaničke nišane podesive za nabacivanje zrna na 900 metara
ssekir75:
kolega, ukoliko pažljivo pročitaš moj prethodni upis videćeš da sam lepo napisao da je ovaj kranjac o kom se radi upucavan za potrebe U RATU. tako je bar kolega koga zanima napisao. i tu je takvo upucavanje sa 30-06 i optikom 12x i više nego moguće. prema tome, vidi se da ne čitaš postove.
o dragunovu i m76, ili si ti imao olupine, ili ih nisi uopšte ni imao. meni su obe radile i više nego dobro. sa fabričkim nišanima zrak i PSO-1, na daljini od 600m, svidjalo se to tebi ili ne...
sile:
--- Citat: ssekir75 - 21. 02. 2016. 21:39:51 ---kolega, ukoliko pažljivo pročitaš moj prethodni upis videćeš da sam lepo napisao da je ovaj kranjac o kom se radi upucavan za potrebe U RATU. tako je bar kolega koga zanima napisao. i tu je takvo upucavanje sa 30-06 i optikom 12x i više nego moguće. prema tome, vidi se da ne čitaš postove.
o dragunovu i m76, ili si ti imao olupine, ili ih nisi uopšte ni imao. meni su obe radile i više nego dobro. sa fabričkim nišanima zrak i PSO-1, na daljini od 600m, svidjalo se to tebi ili ne...
--- Kraj citata ---
prika uz dužno poštovanje ponovit ču ti da su i jedna i druga olupine odmah kad su bile i proizvedene...nalo sam im se divio 86.u nišu ali i to divljenje nije trajalp dugo... radne jesu ali precizne nikada nisu ni bile.. naravno da sam kasnije paspa imao i nisam si ga zadržao.. imamo ih u svakakvim stanjima i sada več i sa svakakvim optikama i uvijek je to isto...
600 metara je za ozbiljniju opremu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju