Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
UPIT / PROCJENA
6ak:
Kolege nema smisla prelivati iz šupljoga u prazno, puška ce biti isprobana i pregledana na streljani, došao sam preko prijatelja do momka Petra Gorše iz hrvatskog streljačkog saveza, momak je rekao da je moguće da je priča istinita da se svačeg nagleda ali da iskreno u to ne vjeruje..javim sve da znate.
roger:
Na jednom od dalekometnih natjecanja (di je bila ozbiljna oprema kod vecine natjecatelja) u oko mi zapeo jedan obican lovacki karabin, ne sjecam se vise kojeg modela ili marke, tanke cjevi, lovackog kundaka, i skromne lovacke optike (tubus 1 inch) pitam iz radoznalosti kako se to uspije poklikati koncanicu do 600 m, kaze gazda - pobrusene su baze nosaca i napravljen dodatni nagib optike.
Sve je, naravno, moguce ali to je jedna jedina takva sta sam ja vidio.
Uzgred budi receno, pasp m76, na dalekometnim natjecanjima nisam vidio ni jedan.
Kolega 6ak, cekamo s nestrpljenjem da se javite!
zagi
grom:
Poluautomat i velika daljina ne idu baš zajedno, ali probajte na M76 sa dobrom cijevi zatvoriti komoru i staviti bolju optiku. Sa snajperskim streljivom vrlo zajebana sprava, neka priča tko što hoće. Pogledajte grupe nekih strijelaca sa starim Mauserima na 300m bez optike, malo nas i sa optikom to može.
Lazar:
da nekomentarisem pusku a I unaprijed da kazem da na takve daljine nikad nisam puco ali zbog cega nije moguce da je puska tako upucana, u drugom svjetskom ratu se precizno pucalo na slicnim daljinama sa 98icom i losijom optikom, znam od prica covjeka koji je ucestvovo u tome a kaze ni rusi im nisu ostajali duzni sa nagantom , interesantno da su njemacki snajperisti cesto imali municiju iz uzica zbog preciznosti
grom:
Ja prije dva dana bez veze smontirao optiku na stari 8x57 od prijatelja, čisto da vidim valja li karabin i optika. Moj stari Mauser 6x62. Streljivo PPU iz 1978. FMJ, grupa možda 3cm. Upucao i kasnije stavili par glinenih golubova na nekih 110m, sa streljivom iz 1956. svaki otišao u prašinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju