Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

UPIT / PROCJENA

<< < (11/14) > >>

Lazar:
bogami da poluautomati nisu precizni nebi reko, skoro sam gledo tipa na streljani od 300m sa m16 i debelom cijevi , stanca sve u krugu od 2cm
M16 je bio od sabre defence sa prilicno debelom cijevi

grom:
Fin kalibar i malo teža puška, mora da fercera dobro.

sile:

--- Citat: Lazar - 22. 02. 2016. 09:33:44 ---bogami da poluautomati nisu precizni nebi reko, skoro sam gledo tipa na streljani od 300m sa m16 i debelom cijevi , stanca sve u krugu od 2cm
M16 je bio od sabre defence sa prilicno debelom cijevi

--- Kraj citata ---
da nisi iza dvojke zaboravio stavi nulu ??    ni u holivudu tako šta ne kažu bez da se zacrvene...

Lazar:
nisam kolega nisam , ali mozes ti ovdje jos dosta toga da naucis ,  precizni su poluautomati itekako,  nevolim pisati o takvim stvarima  na lovackim forumima ali I dragunov nije za podcijeniti, cuo sam na kojim daljinama se koristi u ceceniji i ukrajini

ssekir75:
kolega sile, možda se tebi nešto ne sviđa, ili nemaš takva iskustva, ali nemoj nipodaštavati druge. ja sam kao običan slušalac škole rez oficira upucavao 6 komada m76 i grupe su bile ispod 10cm na 600m. snajperska municija ppu 1992. ne vidim zašto ne bi moglo sa ovom o kojoj je reč postizati rezultate  za ratnu namenu (em je "bolji" kalibar, bolja optika, em je repetirka). to što možda ti ili ja ne možemo nešto sa njom ne znači da sama "alatka" ne može.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju