Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Vabilice za lisice!
dreger:
NOVO! Obavestenje za kolege forumase.
Od sad moje vabilice i kod vas u Hrvatskoj u ZG.kod kolege Deejana.
Znaci ko bi da naruci vabilice treba samo meni u PP da se prijavi i posalje adresu da bih znao koliko da ja Dejanu posaljem vabilica.
Kad ih on dobije on ce dalje slati vama preko vase brze poste-platite pouzecem i to je to.
nema cimanja i brige oko nacina kako da mi posaljete pare itd.
cena vabilice bi bila 100 kuna+ptt.
pozdrav i dobra kob.
deeejan:
d1 zagi
dreger:
bravooo Kolega "Deejan"generalni zastupnik za Vabilice"dreger"u Hrvatskoj ;D..Kolega "Sina" je narucio 2 vabilice ,ako ima jos neko zainteresovan pa da saljem vise komada Deejanu.
dreger:
Obavestenje!
Stigla nova tura mojih vabilica kod kolege "Deejana" u Zagreb.
Ima 5 vabilica na stanju ,ko je zainteresovan neka meni posalje adresu na PP a ja cu preneti Deejanu.
cena 100 kuna.
placanje pouzecem kad vam stignu na kucnu adresu.
pozdrav kolege z10
deeejan:
Da se nadovezem.
Ove vabilice koje izradjuje kolega dreger su sa jednim kanalom i one su trenutno dostupne.
Vabilice su dobre, rucni rad, svaka je unikat i proizvode dobar zvuk kmecanja zeca i dokazane su vec u lovu.
To je to...
E sad...
Postoji i vabilica sa dva kanala, koju takodjer izradjuje kolega dreger, ali koja jos nije u ponudi, jer je malo kompliciranija izrada i nije jos testirana u lovu. Cekamo nadolazecu sezonu da ju testiramo...
Dobio sam jucer postom jednu od kolehe dregera pa da napisem prve utiske ;D
Vabilica mi se cini odlicna i bolja od ove sa jednim kanalom zato sto mozete proizvoditi zvuk na oba kanala (tada dobijate zvuk istovremenog kemcanja dva zeca koji se medjusobno ispreplicu) kao i na svaki kanal posebno (svaki kanal daje za nijansu drugaciji zvuk) tako da u jednom intervalu vabljenja istovremeno dobijate po tri razicita zvuka, ako zelite...
Istina, s tom vabilicom treba malo vise vjezbe i prakse, ali vrlo brzo shvatite princip zagi
Evo, to su prvi dojmovi, kad bude rezultata s terena...bit cete obavijesteni... ;D
mislim da bi vabilica morala raditi i to vrlo dobro i da bi morala probuditi veliku znatizelju kod lisica kao i ostalih grabezljivaca.
Slike vabilice postavim navecer kad dodjem doma s posla.
z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju