Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja
Vabilice za lisice!
trapavi:
--- Citat: sheytan - 17. 12. 2021. 19:27:32 ---Izgleda da rahmetli dr Vojkan nije imao previše isqstva sa tom tematikom z10
--- Kraj citata ---
Ne bi se mješao u pokojnijov rad , no često je imao članke u spomenutom časopisu . A sam završetak je od slova do slova točan , tu nema zabune jer onda je pamćenje funkcioniralo za ne 5 nego najmanje 10. Dok je Bojović bio više naslonen na lovnu balistiku i hvaljenje 243 i 30-06 , dr Jovanović je malo šire tumačio lovačke potrepštine .
sheytan:
Ne sumnjam da si tačno preneo, ali tvrdim da je takva paušalna tvrdnja o "preteranom vabljenju" odraz njegovog neiskustva u toj vrsti lova. zagi
trapavi:
--- Citat: sheytan - 17. 12. 2021. 20:28:04 ---Ne sumnjam da si tačno preneo, ali tvrdim da je takva paušalna tvrdnja o "preteranom vabljenju" odraz njegovog neiskustva u toj vrsti lova. zagi
[/quote
A to zaista ne znam , no onda se je jedva čekalo nekakve članke o lovu , lovnoj balistici i slično. Vjesnik sam jedva čekao , znalo je bit dobrih članaka od Bogdana Sabljice i još nekoliko naših autora . Zov od kad je počeo izlazit pa do kraja svaki sam broj kupio ,eto tako interesiralo me sve na tu temu.
--- Kraj citata ---
dreger:
vabilica i dalje u ponudi ,ima kod kolege deejana drvene i od roga sa zatvorenim piskom
dreger:
ajmo kolege ,jos samo par komada ima u ZG,kod deeejana,ako je neko zainteresiran nek mi se javi na pp.damu dam br tel za kontakt
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju