Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Vabilice za lisice!

<< < (7/24) > >>

damjanovicd:
mene vise zanima ogrlica kako se plete pravi?

dreger:
Hmm tesko da mogu ovako recima da objasnim a da bude razumljivo i da bi neko mogao sam da proba da plete,morao bih licno da pokazem da bi ukapirali.
Inace ja sam pleo ogrlice na 5 razlicitih nacina ili stila kako da ga nazovem i svaka je na svoj nacin lepa,stim da sam se zadrzao na najcescem stilu(msm da se zove cobra stil) jer ovi drugi su malo komplikovaniji za pletenje ili se trosi vise materijala ,vremena itd.
Samo pletenje se da nauciti ono da ispletes npr.1m duzine ,ali treba postaviti kanape za kacenje vabilica(ja ostavljam za 3,4,5,6 vabilica)a moze i vise po zelji.
Ali onda sve to treba sastaviti u celinu pa lepo zavrsiti,ja sam svasta nesto probao i dosao do nekog svog stila i metoda kako sve to zavrsavam i kompletiram.
Evo neka slika ako moze da se vidi tih pet stilova ili nacina pletenja

dreger:
stim da najvise imam u ponudi 3 i 4 stil(model)sa slika, ove druge  sam ispleo samo za probu da vidim dal umem i kako mi ide.

damjanovicd:
dreger jeli to sve obicna vuna?

dreger:
Ne,nije vuna.
Ovo je kanap-konac za pletenje brojanica (msm da je od 3mm)ima ga u raznim bojama.
Ja sam ovde koristio tamno zeleni,zuti,i braon-zuti mix.
S tim da sam ja u sredini jos stavljao jak upleten kanap od 4mm oko kog sam pleo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju