Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Vabilice za lisice!

<< < (15/24) > >>

GOGO LOVAC:

--- Citat: deeejan - 01. 03. 2017. 13:58:08 ---dreger zagi

lovnik, mislim da bi odgovarao i ti koji lovis nedopustenim sredstvima, kao i lovozakupnik koji ih je postavio.

berbenn, nema tu nekog pravila, malo vabis sa kracim pauzama, pa onda par minuta pauza pa opet...onda malo duza pauza 10, 20min ili vise pa opet.

--- Kraj citata ---
Ovo je baš interesantno. Postaviš ju nekom pokraj čeke i prijaviš ga inspekciji ili policiji da je u nedozvoljenom lovu.Napraviš se blesav i kažeš da stalno čuješ jedan te isiti zvuk i da ti je to sumnjivo.

deeejan:
Hm, kako god bilo, svjesno lovio na taj način il' ne, da dodje do neke prijave, ja ne bi htio bit taj lovac sa ceke zagi

deeejan:
Primjer, lov prepelica aparatom...
Jedan ima aparat, postavi ga, on cijelu noć tambura...Netko prijavi.
Ujutro nas desetak dodajemo u lov...Doceka nas policija.
Mislim da smo svi skupa  na pesi

dreger:
Pozdrav kolege samo da objavim ,poslao sam u Zg Deejanu 5 komada vabilica ,2 su rezervisane ,ostaju jos 3 u ponudi za prodaju pa ako je neko zainteresiran nek se javi p.porukom meni ili deeejanu .
inace zetva je pri kraju i polaku pocinju i prvi odstreli na strnikama,evo slika koje su mi poslali drugari iz okolnih sela.

dreger:
I dalje vazi ponuda za vabilice,jos tri komada su ostale na prodaju kod deejana u ZG.pa ako bi neko da ih proba nek se obrati ili njemu ili meni ovde porukom.
cena i dalje stara 100kn+ptt,platite pouzecem
ako bi neko uzeo sve 3 zajedno moze popust na konacnu cenu.!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju