Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Ponuda.:. potražnja

Vabilice za lisice!

<< < (18/24) > >>

berbenn:
deeejan, jel problem nauciti vabiti na to? Ima li neko upustvo kako se puse, kako vabi, koliko dugo, kolike su stanke izmedju vabljenja?

deeejan:
nema uputstva :)
sam nacin vabljenja je vrlo jednostavan. daljnje finese otkrivas sam, to ti nitko nemre rijecima opisat...
upisi u jutjub open reed calls, foxcalls, gamecalls...i imas hrpu materijala...jer ova dregerova vabilica je taj tip...
javi se dregeru, ima on neke klipice bas sa svojom @

dreger:

--- Citat: berbenn - 10. 02. 2018. 22:13:47 ---deeejan, jel problem nauciti vabiti na to? Ima li neko upustvo kako se puse, kako vabi, koliko dugo, kolike su stanke izmedju vabljenja?

--- Kraj citata ---
Kolega deeejan je dobro rekao,ali opet mogu svakom malo pomoci i olaksati sam pocetak  ,na koji nacin duvati ,kako,koliko vabis pa koliko pauza ,itd.
imam i moj snimak kako to zvuci pamogu svakom poslati ko je zainteresiran.
a i ovako recima koliko mogu da pomognem tu sam ,svako me moze konaaktirati i pitati sve u vezi ovih mojih vabilica  i koriscenje a i sam nacin lova predatora sa njom.
Tu sam pa pitajte sta nije jasno
Dobra kob!

joseph:
Kakve su lubanje, ko u filmu Predator  d7

ivod:

--- Citat: joseph - 11. 02. 2018. 18:52:20 ---Kakve su lubanje, ko u filmu Predator  d7

--- Kraj citata ---
Ah, legendarni Dejanov gostinski salon, među gospođinim frendicama poznat kao Salon strave. Jedini sam gost koji nije zbrisao nakon 5 minuta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju