Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

labora

<< < (2/5) > >>

zhrvoje:

--- Citat: Jakyy - 06. 07. 2009. 22:16:15 ---
Zanimljivo, jesi li i sam probao?
Baš ću probat na zimu, pošto sada ima i dosta divljih grlica, postoji velika vjerovatnost
da bi i one sada mogle dobit po glavi!

--- Kraj citata ---

Decki ne znam bas koliko je danas lovne ptice dozvoljeno loviti zamkama...

Jakyy:

--- Citat: ---Decki ne znam bas koliko je danas lovne ptice dozvoljeno loviti zamkama...

--- Kraj citata ---
Slazem se, kad bolje razmislim ovo nije moralno, niti sportski, a ni zakonom dozvoljeno  uf!
Ipak kad dođe prilika u lovu onda samo...d7

ri istra:
zar sojka nije stetocina???
zovu je jos  i skrila. postavio sam ih vise kom ali sada nema ucinka. jos jedna stvar koja je vazna ,a nisam je postavio:kad kamena ploca padne bilo bi dobro da okolo ima sitnijeg kamenja,tako da se sojka ne izvuce. a ako se izvuce,vise nikad nece doci do labore.

-kamena ploca bi trebala biti postavljena pod kutem manjimod 60,radi brzine poklapanj.
-pazite ruke kod postavljanja jer prvih par puta sigurno ce te dobiti po njima  happi happi.

ako sta nije jasno slobodno pitajte.

ri istra:

--- Citat: Jakyy - 06. 07. 2009. 22:47:16 ---
--- Citat: ---Decki ne znam bas koliko je danas lovne ptice dozvoljeno loviti zamkama...

--- Kraj citata ---
Slazem se, kad bolje razmislim ovo nije moralno, niti sportski, a ni zakonom dozvoljeno  uf!
Ipak kad dođe prilika u lovu onda samo...d7

--- Kraj citata ---

za to su prije bila zaduzena djeca,dok su cuvali stoku na ispasi. a sigurno da su spasili i grozde i kukuruz.

zamkarenje je isto lov zar ne??
samo sta u ovom slucaju ne kupujes zamke nego ih sam radis. koliko si spretan toliko ulovis.

zhrvoje:
Na onom kukuruzu ispod ploce ne pise da je samo za sojke...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju