Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Pozdrav kolege
podrizvan:
Evo da se i ja pretstavim najvecem lovackom drustvu ovih nasih krajeva. Strastveni sam lovac od kako sam prvi put krenuo u lov odmah cim sam prohodo :laugh: zivim u hercegovini i vecinom se bavim lovom na sitnu divljac a ponekad se nadje i koji z30 heheh. imam 5 kerova gonica i su pola lova i bez njih lov nebi imao onu car zbog koje svakog vikenda idem u lov (i subotom i nedjeljom) :-)
Cuvitar:
--- Citat: podrizvan - 24. 12. 2009. 11:49:07 ---Evo da se i ja pretstavim najvecem lovackom drustvu ovih nasih krajeva. Strastveni sam lovac od kako sam prvi put krenuo u lov odmah cim sam prohodo :laugh: zivim u hercegovini i vecinom se bavim lovom na sitnu divljac a ponekad se nadje i koji z30 heheh. imam 5 kerova gonica i su pola lova i bez njih lov nebi imao onu car zbog koje svakog vikenda idem u lov (i subotom i nedjeljom) :-)
--- Kraj citata ---
Kolega dobro dosao!
Posto smo ti svi mi na ovom forumu jako znatizeljni, pa ako nije problem da napises sta imas od oruzja, kojom vrstom gonica lovis....i tako nabaci jos, od viska glavane boli zagi
podrizvan:
Sto se tice oruzja imam samo jednu pusku bokericu huglu 103d a vise mi i ne treba za moje potrebe u hercegovini. Vise znacaja dajem kerovima. Imam jednog trobojca, jednu istrijanerku kratkodlaku, dva istrijanera ostrodlaka i sad sam nedavno nabavio kratkodlakog istrijanera. Vise uzivam u druzenju sa kerovima i lovcima nego sami ostrel. Ne moze se mjerit nisacim na svijetu osjecaj kad mi mladi ker tek potjera zeca. Uskoro cu poslati svoje slike pa mozete vidjeti o cemu vam govorim.
podrizvan:
evo slika
Pepi18KA:
pozdrav i dobrodošao zagi zagi ,moram ti reć da ti mnogi zavide na ekipi (a i ja sam među tima tima) z10 z10 super su ti svi psi,posebno mi se dopada ovaj trobojac z2,koliko je star?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju