Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC

Pozdrav kolege

<< < (2/3) > >>

podrizvan:
Ovaj trobojac je star 4 godine u punoj snazi. Pravi radni ker. Svakog zeca koga digne ubije se. Al sam u njega ulozio dosta truda i zivaca i para. Zato mi je sada sa njim svaki lov uspjesan. Radije cu sa njim u lov bez puske nego bez kera sa puskom. I ova kuja mi je bila vrhunska. Nije takvog kera bilo u hercegovini. svi njeni stenci su prva klasa i svi dolaze da pitaju hoce li se vise kotit ali se tesko razbolila. ima sebadentitis. cijelu bosnu sam obiso da je izlijecim ali nisam mogo jer je to autoimuna bolest. Sad je skoro bez dlake i dodje mi ko kucni ker. govore mi da je uspavam ali nebi je mogo uspavat nema tih para. Znam da nebi ona nikad mene ostavila da sam ja na njenom mjestu tako da necu ni ja nju dok se god ne pati. ovaj stari istrijaner je vise za parade. hehe. ovaj stari je odradio svoje. ima 11 godina i samo mi sluzi da se pokazem jer je tolko opametnio da dok drugi gone on ceka kod mene jer zna da ce ovi dotjerat do mene i da cu ubiti. prepametan je. ovaj mladi istrijaner nije nesto al eto kad ostali gone goni i on sa njima. ovo kuce sto sam nabavio je od iste majke kao i ova kuja valjda ce biti u pola ko i ona. kraj mi je radnog vreman davno bilo tako da bjezim kuci.

sljuka lukavec:
Pozdrav zagi

JANEZ L:
Lp!

welcome z10

Lovski zdravo
Janez L

dalmatino:
 zagi

zhrvoje:
Dobro dosao i dobra ti kob z10!

Navigacija