Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Pozdrav! Nisam lovac
VEThunter:
Slažem se sa HS-om... Ime ne bi bilo na odmet. Pristojno je, a zapravo i dalje ne otkiva puno.
U svakom slučaju welcome
d1
danimus2005:
z14
welcome
z10
Neno:
welcome
inače rado ležim na kauču iz različitih potreba ;)
pepi2:
Nemam naviku svakome tko se prijavi na ovaj forum odmah nesto cestitati i zazelit dobrodoslicu jer se ona (dobrodoslica) svakom dobronamjernom podrazumijeva sama po sebi.Bar za pocetak. Tu se razlikujem , evo od npr.kolege danimus2005, koji bas svakome tko dodje zazeli dobrodoslicu. Za pocetak dvije razlicite filozofije.
Vise me je zapravo zaintegriralo Vase korisnicko ime . Bijeli ocnjak. I podsjeca me na momanat oko pola 4 ujutro kad se pocnem lagano meskoljit po krevetu a moja draga prede kao mackica i pokusava osvojit jos koji centimetar kreveta prema meni..sve dok joj ne kazem ; pa idem u LOV sada , nisam te htio probudit..e onda mi netreba ni nocna lampica jer mi se ukaze taj Bijeli Ocnjak. iIi dva svejedno , uglavnom toliko da mi posvijetle put iz sobe.Sto o lovu misli nebih na ovom forumu.
Evo ja Vam mogu samo zazelit dobrodoslicu welcome welcome welcome dobro se osjecajte , budite aktivna clanica i puno uspjeha u proucavanju .
I samo pitanje : sto Vi mislite o lovu ?
Bijeli očnjak:
Hvala na dobrdošlici. laz
Inače Lazar, ja sam se predstavila pametnom ali ti si pretjerao - nisam baš tako pametna da mi za tvoj prijevod ne treba prijevod. z6
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju