Za goste i nove članove > Predstavljanja novih članova foruma LOVAC
Pozdrav! Nisam lovac
Lazar:
--- Citat: Bijeli očnjak - 08. 02. 2014. 17:16:25 ---Hvala na dobrdošlici. laz
Inače Lazar, ja sam se predstavila pametnom ali ti si pretjerao - nisam baš tako pametna da mi za tvoj prijevod ne treba prijevod. z6
--- Kraj citata ---
?
Bijeli očnjak:
Lazar, ne razumijem što si mi napisao. ;D
Ne vidim opciju edit pa Pepiju odgovaram u posebnom postu (Ima li opcija edit?)
Kao praktičarka i nikakva romantičarka, mislim da je lov nepotreban. Ne vidim na koji način čovjek loveći postaje bolji. Ali možda ovdje saznam kako. A možda dobar, loš, zao nema nikakve veze s lovom.
Lovac na jelene, veliki film o lovu, igri, muževnosti i muškom prijateljstvu gledala sam prije više od 30 godina. Tada me prvi put počelo zanimati što tu ima. Nije da sam se nešto bavila time.
Simbol pravog lovca ostao mi je urezan u sjećanju još u djetinjstvu kada sam bila romantična i čitala Jack Londona - otuda moj nick.
Bijeli očnjak:
Ajoooj! uf Lazar, ti si mislio na Aschea! Dok ja skopčam. ;D
pepi2:
--- Citat: Bijeli očnjak - 08. 02. 2014. 19:03:08 ---Lazar, ne razumijem što si mi napisao. ;D
Ne vidim opciju edit pa Pepiju odgovaram u posebnom postu (Ima li opcija edit?)
Kao praktičarka i nikakva romantičarka, mislim da je lov nepotreban. Ne vidim na koji način čovjek loveći postaje bolji. Ali možda ovdje saznam kako. A možda dobar, loš, zao nema nikakve veze s lovom.
Lovac na jelene, veliki film o lovu, igri, muževnosti i muškom prijateljstvu gledala sam prije više od 30 godina. Tada me prvi put počelo zanimati što tu ima. Nije da sam se nešto bavila time.
Simbol pravog lovca ostao mi je urezan u sjećanju još u djetinjstvu kada sam bila romantična i čitala Jack Londona - otuda moj nick.
--- Kraj citata ---
http://forum.lovac.info/lovstvo/zasto_ste_postali_lovac_ili_lovkinja_152.0.html
Evo ovdje je dobar dio nas otvorio dusu.Jesmo li bolji ljudi zbog cinjenice sto smo lovci ? danas lov nema znacenje kao u pocecima naseg nastajanja pa stoga vjerojatno nismo, ali nismo ni losiji. Mozda smo cak kompletniji u jednom segmentu.
Znadete li ijednu drzavu ili naciju napredniju ili nazadniju od nase a da je lov trajno napusten ili zabranjen ?
Ako moderatori zele mogu ovo prebaciti u temu pod ponudjenim linkom da ne kvarim predstavljanje.
Bijeli očnjak:
Hvala na linku. :) Svakako ću pročitati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju