Lovna kinologija > Prehrana pasa
Hrana za pse
Deda M:
Pa nečete svaki dan kuhati plučica a ako i kuhate onda stviti i koji grkljan da ima i pravoga mesa i nešto masnijega.Inače plučica narežite polu otopljena iz leda jer se lakše režu ,izrežite što sitnije jel u njima ima zraka pa se ko napuhnu,kuhati pola do 1 sat -naravno da stavite i neki prilog uz to ,ričet ,rižu ,žgance i sl. naravno možete metnuti i povrča.Psi pogotovo sada zimi če vam biti zahvalni jer je toplo i kuhano sigurno bolje nego suho pa onda hladna voda .Također nemojte se čuditi u ljetu da vam psi neče jesti kao sada to je čisto normalno jer je toplo i neče jesti ni upola kao sada.Inače naši stari nekada su i te kako kuhali i plučica -samo kad ih je bilo kao i grkljane jel se nije imalo za oblizeke kao danas.Toliko od DEDA M..... z14 i zagi
antoniog:
Ja sam davo kuhana pluča pa psi slL baš i nisu jubitelji kuhanih pluča ,a to znaju oni koji rade svinjokolje ,da pluća neće da jedu ,jedino ih malo obariti onako napola kuhano .
Mom kolegi uginuo Bik pa ga ja raskomado 100 kg mesa i kerove ranim zasad samo sa sirovim mesom ,jer to je govedine ona nema boleščura koje kavih .
nitroexpress:
--- Citat: antoniog - 09. 03. 2010. 17:49:43 ---Ja sam davo kuhana pluča pa psi slL baš i nisu jubitelji kuhanih pluča ,a to znaju oni koji rade svinjokolje ,da pluća neće da jedu ,jedino ih malo obariti onako napola kuhano .
Mom kolegi uginuo Bik pa ga ja raskomado 100 kg mesa i kerove ranim zasad samo sa sirovim mesom ,jer to je govedine ona nema boleščura koje kavih .
--- Kraj citata ---
samo kravlje ludilo hao hao hao
Ja sam isto probao dat kuhana pluća, i jede just ali mrsko mi je to kuhat jer onda ima za više dana pa se usmrdi... mad
Jeli probao ko psima pomiješati čvarke u hranu? z30 hao zagi
Nikola:
Ja uz kuhana pluća pomiješam i palentu ili jeftinu rižu. Moje z2 se nebune z1
Deda M:
bok kolege mladi lovci-nisam ja ni mislio da dajete sirova pluča ili meso svaki dan.Naravno da treba skuhati pa onda ljepo u duple vrečice za zamrzavanje i u škrinju-to naročito vrijedi za tople dane jel je normalno da če klopa zakipiti u roku par sati a onda možete samo baciti.Trebate davati raznovrsnu hranu jel da vas pitam-hočete vi jesti grah 8 ili 10 dana zaredom.Nije ta kinologija baš jeftina aako želiš pravog psa ili pse ,naročito.Pozdrav DEDA M.... z14
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju