Lovna kinologija > Prehrana pasa
Hrana za pse
nitroexpress:
--- Citat: Drash - 07. 03. 2010. 21:10:48 ---Evo da se opet malo uključim. Naišao sam na netu web stranicu sa recenzijama večine hrana za pse ( www.dogfoodanalysis.com ). Koliko vidim hrana je klasificirana od one sa jednom zvjezdicom ( najlošija ) pa sve do premium hrane sa 6 zvjezdica. Ako se malo bolje pogleda vidjet ćete da je većina hrane koja se kod nas nudi na tržištu sa jednom ili dvije zvjezdice ! Strašno! Istraživajući naišao sam na hranu CANIDAE koja po njihovom ima 5 zvjezdica a prodaje je kod nas Veterinarska stanica Zagreb. 15 kg košta oko 300 kn naspram Hillsa koji je puno skuplji. Potrošio sam već 3 takve vreće na moga brakirca i mogu priznati da sam zadovoljan. Ima li još kakvoga iskustva sa ovom hranom ? zagi
--- Kraj citata ---
imaš za kupit svakakve hrane, samo ne u supermarketu već u specializiranim pet shopovima a kad pogledas cijenu oči počmu suzit! uf mad
Deda M:
Kuhajte i kuhajte i psi če vam biti zdravi veseli izahvalni ,dodajte malo i suhe onako za desert ali neka bude vkv-visoko kvalitetna hrana a ne otpad za par kuna .Sve to ide dok je pas mlado i veliko štene ali poslije baš i ne -pozdrav DEDA M..... z14
Filip:
Kakva su kuhana pluća, da li netko od vas to daje pesekova glava ? ja sam ih davo svom jazavcaru dok sam ga imo,meni su se pokaza dobra
Pozz
nazime:
--- Citat: Quagga - 09. 03. 2010. 12:03:04 ---Kakva su kuhana pluća, da li netko od vas to daje z5 ?
--- Kraj citata ---
Nisam siguran da imaju neku energetsku vrijednost.
fazan:
Kuhana pluča ili plučica na kiselo su za mene vrhunsko jelo i radije pesima dam šnicl ,samo da meni ostane što više. Što se tiće energetske vrijednosti nakon dva tanjura ne mogu se ni pomaknuti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju