Lovna kinologija > Prehrana pasa

Hrana za pse

<< < (34/36) > >>

mladjo:
Imam 3 psa i radim isto kao grom... suha hrana samo u nuždi... ostatak od ručka, suhi kruh, i iznutrice od divljači... kad ima viška stavi se u škrinju u malim paketima pa se izvadi kad treba... mislim da je to ipak bolje i zdravije od dehidrirane...  zagi

Gabro:
Ma sve vrste mesa definitivno najbolje za pasa, čak i sirovo mu bacit. Ja da sam doma cilu godinu davao bi samo meso ali pošto me nema pola godine ženi je lakše dehidriranu hranu.
Ideerp to je dosta skupo 25 kn/kg, izađe te 500 kuna 20 kg. Ja dajem Happy dog koja nije puno lošija a uzimam na uzgajivačnicu izađe 20 kg oko 270-280 kuna.

Ideerp:
Još gledam šta ću uzest,al ne košta ona bezveze toliko,kad će je jest svaki dan neka bude šta kvalitetnija,nastojat ću mu kuvat samo triban iskombinirat kako je čuvat...a kad uzmem jedno 60-80kg ima da dobijen popusta nekog...iman osjećaj da mi je uzimao Pedigree od početka a ne ovaj Miglior Cane da bi bio dosta veći,razvijeniji

ivod:
Moja je Bela izila više leše govedine od bilo kojeg marendina kod Prkića u Tri volta !

Ideerp:
Govedina i je za pase

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju