Lovna kinologija > Prehrana pasa

Hrana za pse

<< < (10/36) > >>

Jackal:
Nakon dosta experimentiranja (možda i previše) konačno sam našao "ono pravo". Kupujem PRO PAC, američku superprimium hranu. 15 kg = 260 kn + popust za cash. Psi je vole, stolica je dobra, a meni je financijski prihvatljiva. Pored te hrane, dobivaju još i multivitamine, te ostatke od ručka. Sad im je pravo blagostanje jer je vrijeme kolinja i nagomilavam kuhane svinjetine i kosti.

Neno:
Jako dobra cijena ako je superpremium, obično su u ovom cijenovno razredu premium hrane.

Jackal gdje to nabavljaš?

Jackal:
U Tukanu, na aveniji Ljudevita Posavskog, odmah do Land Rovera i Hiltija. Imaju trgovine u Karlovcu i Šibeniku.

jura_:
Ja sam svojoj bretonki kupio hranu Techni-cal i jede ju relativno dobro. Stolica joj je super, a za hranu sam na internetu našao da piše da je super premium. Dal za neko za tu hranu, dal je netko hranio sa njom. Nabavio sam je preko kolege koji ima uzgajivačnicu, cijena sa popustom je bila 230kn za vreču od 20kg, s tim da je to hrana za mlade pse jer mi kujica ima god dana.

Neno:

--- Citat: Stipe cro - 06. 11. 2008. 17:06:57 ---Top Energy 15kg=215kn
Mislim da ni ova nije loša.....

--- Kraj citata ---

Stipe upravo sam potrošio prvu vreču Top Energy-a ako pričamo o istom, prozirna obična vreča od 15 kg samo deklaracija s nazivom sastavom i porijeklom.

Po sastavu mi se čini da je premium hrana, a psi je dobro jedu i zadovoljan sam kako trče.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju